U BiH nestao mladić, porodica moli za pomoć

2
Radiosarajevo.ba
U BiH nestao mladić, porodica moli za pomoć
Foto: PU Prijedor / Darko Kondić

Policijskoj stanici Kozarac PU Prijedor nedjelju oko 14 sati prijavljeno je da se Darko Kondić, iz mjesta Jaruge, Grad Prijedor, istog dana oko pet sati udaljio od porodične kuće, te se nije vratio na adresu stanovanja.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, dvadesetdevetogodišnji Darko Kondić je visine oko 180 cm, srednje tjelesne konstitucije, a u momentu nestanka na sebi je imao sivo bijeli sportski duks, prsluk sive boje, crnu trenerku donji dio i patike.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor zajedno sa pripadnicima Jedinice Žandarmerije preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska lica, kako je saopćeno iz policije.

"Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122", navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije