Nezavisni blok: Milanović politički cirkusant, ne može zaustaviti BiH da uđe u NATO

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nezavisni blok: Milanović politički cirkusant, ne može zaustaviti BiH da uđe u NATO...

Man se more Bosne, bolje ti je da se vratis prodavanju usisivaca, to si makar znao i dobar si u tome bio.!!

Gost

Tko je ovaj Šepić i koga on zastupa osim stotinjak članova svoje privatne stranke? Njemu na znanje Predsjednik Milanović predstavlja RH.

VLADO

SAMO SE PITAM DA MI NEKO OD BOSNJAKA NAPISE. KAKO CETE VI U NATO A RAHMETLI ALIJA POTPISO I DAO POLA B I H SRBIMA KOJI SU NAPRAVILI GENOCID. NEMA SANSE DA SRBI PRISTANU DA IDU U NATO SAVEZ.

Slava Storonci

Može. Takva je pozicija Hrvatske, samo je pitanje je li to i hrvatski interes. Hrvatski vitalni nacionalni interes je da ovo s Komšićem mora prestati, do tada nema ništa ni od NATO ni od EU: Neka nikome ne padne na pamet uzimati ono što mu ne pripada.

Guest

I netreba niko ni pokusavati, da zaustavi pristup BiH prema Nato'u. Nije BiH djete, pa da mu svako moze govoriti, gdje, kako i sa kime.

Apsolutno NIKO!

Niko neće dopustiti da Dragan Čović dobije privatno parče države, s nekakvom izbornom jedinicom!

budući švaba

šepić je bosanac i hercegovac.taman da ima pet ljudi iza sebe on je neko.neko ko se brine za zemlju u kojoj živi isto kao i komšić koji predstavlja katolike koji žive u bih a vi koji sebe zovete hrvatima idite u hrvatsku pa tamo odlućujte i povedite čovića i ljubavnika dodika

aauuuuuu

cmiljavi - ruski gojenac

Sasa

Od Kolinde od saveznika prave od nas neprijatelje. Mada par tih govana ne moze odnose RH i BiH da unisti.

/ Najnovije