Nevolje za stanovnike i vozače: Kakanj ostao bez struje, nedležni bez odgovora

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Prelomna vijest!!! Kakanj ostao u mraku 15 minuta...

Gdje dodje SDA i Bookiir

tu ni trava ne raste. Naaaroood znoooaa

Varda

Zbog nedostatka struje od 15 min. svi neboderi u gradu su ostali bez vode 5,5 min. a ni Jozo nije mogao u svoj stan na 10 spratu jer nije radio lift. Jest ga žena razbila kad je došao a zakasnio.

Amer

Pojedina sela u ovom gradu imaju redovne nestanke struje i po 2-3 sata... Niko nema zelje ni da pokusa naci uzrok, niti se javlja na telefon... Ali ima i vedrija strana - racuni su redovni :)

Nagib

Čuj ni semafori nisu radili

/ Najnovije