Nevolje za stanovnike i vozače: Kakanj ostao bez struje, nedležni bez odgovora

5
Radiosarajevo.ba
Nevolje za stanovnike i vozače: Kakanj ostao bez struje, nedležni bez odgovora
Foto: Kakanj-X.com / Kakanj u mraku

Grad Kakanj je u srijedu navečer bio u mraku. Ta informacija stigla je od stanovnika tog bh. grada koji su, prema prvim informacijama s terena oko 15 minuta bili bez struje u večernjim satima.

Za sada nije poznat ali ni potvrđen uzrok privremenog nestanka električne energije, prenose lokalni mediji koji su na svojim Facebook stranicama samo mogli potvrditi informacijuu kako struje u tom gradu nema.

Stanovnici Kaknja, grada koji je inače poznat i po termoelektrani koja proizvodi električnu energiju u sistemu Elektroprivrede BiH su na društvenim mrežama objavili fotografije i video snimke mračnih ulica.

Kako se može vidjeti, u tom mjestu nije radila ni ulična rasvjeta ali ni semafori što je otežalo kretanje vozačima kroz ovaj bh. grad.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba pokušala je u srijedu navečer kontaktirati nadležne službe u Elektrodistribuciji u Kaknju ali, zbog prekida, očigledno nije bilo moguće uspostaviti kontakt s dežurnim službama.

Osim toga, na naše pozive nije odgovarala ni lokalna jedinica Civilne zaštite iz Kaknja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije