Nevjerovatna sreća: Pronađen novčanik s 10.000 eura i to u kontejneru

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna sreća: Pronađen novčanik s 10.000 eura i to u kontejneru
Foto: DW / Ilustracija

Nekoliko sati trajala je agonija Mostarca, T. T.(53) koji je u utorak naveče policiji prijavio da mu je ukraden novčanik u kojem se nalazilo, čak, 10.000 eura i kreditne kartice.

"Oko 21,30 sati u PU Mostar obratio se T.T.(1968) i prijavio da je dana 30. marta 2021. godine oko 19,30 sati boravio u sportskoj kladionici u mjestu Buna i da mu je od strane NN lica ukraden novčanik u kojem se nalazila veća količina novca, kreditne kartice", potvrđeno je iz MUP-a HNK.

Njegov novčanik je, naime, tokom jučerašnjeg dana, kako je rečeno iz Policijske uprave Mostar navodno pronađen u kontejneru i to sa cjelokupnim iznosom i svim dokumentima.

"Imamo informaciju da je novčanik pronađen, ali nije službeno potvrđeno. Nije nam se javio čovjek koji je prijavio nestanak novčanika", kazali su za Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra MUP-a HNK.

Policajci su pregledom snimaka videonadzora utvrdili da je čovjek slučajno s pulta odgurnuo novčanik koji je upao u kantu za smeće, koju je radnica po završetku radnog vremena ispraznila u kontejner.

Novčanik sa cjelokupnim iznosom i svim karticama i dokumentima pronađen je u kontejneru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije