Nestala Zeničanka Alzina Delić: Suprug tvrdi da je oteta

J. Ć.
Nestala Zeničanka Alzina Delić: Suprug tvrdi da je oteta
FOTO: Facebook / Nestala Zeničanka Alzina Delić
Alzina Delić iz Zenice nestala je u srijedu predveče, nakon što je napustila kuću svojih roditelja u selu Kolići.

Kako piše Zenica.info, nestanak Zeničanke policiji je prijavio njen suprug Hadin, pošto ju je bezuspješno pokušavao dobiti na mobilni telefon, sve do sutradan popodne kada mu se javila i u vrlo kratkom telefonskom razgovoru uspjela mu saopštiti da su je otele osobe iz Sarajeva. Vrlo uzrujana, tražila je od supruga pomoć. Hadin se tada dao u potragu, otmicu je prijavio, a na svom Facebook profilu objavio ovu priču.

"Prijavljen je nestanak od strane njenog supruga. Raspisana je potraga i poduzete su sve aktivnosti na pronalasku iste", potvrdila je za Radiosarajevo.ba Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Alzinin suprug Hadin je rekao da se radi o osobi koja je puna povjerenja i samilosti prema svima. Pretpostavlja da su te njene osobine mogle biti presudne u cijelom događaju. Bila je tužna zbog čega se jedno vrijeme liječila na zeničkoj Psihijatriji.

Te noći na sebi je imala odjeću u roza-crnoj kombinaciji i hidžab.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije