Lidl i tržište BiH: Šta je neslužbeno doznala FIPA

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Eto, zahvalite Dodiku, Čoviću ali i Izetebogiviću, ode Lidl u Tursku gdje će dobiti sve za 10 dana.

Iz druge ruke

Ovo jednostavno nije istina. Ljudi rade i spremaju se u tišini a njihova konkurencija plaća članke po portalima koji se pišu na osnovu neistina i neprovjerenih informacija.

mojposao.ba

Oglas od jučer a ovi danas seru... https://www.mojposao.ba/#!job;t=koordinator-projekata-tehnickih-instalacija-m-z-lidl-bh-doo-sarajevo;id=490928;page=1;keyword=lidl;jobstate=ACTIVE;range=any

ZA LJILJANA?????

KAD LIDL BIJEZI IZ B I H TO SVE GOVORI U KAKVOJ DRZAVI SE ZIVI.MUSLIMANI JEDINI KRIVCI SA ALIJOM IZMETBEGOVICOM KOJI DADE POLA B I H A USRANI MU SIN POKRADE SVE SA SVOJOM USRANOM SDA KOJA JE USLA U EXTREMNI ISLAMIZAM.NECETE DUGO OVAKO. FUKARE STE BILI I OSTALI ! ! ! ! !

muamer

pa napisao sam prije 7 mjeseci da od toga nema nista jer se SDA kriminalci nemogu namiriti od Nijemaca i to je tako svakom nvestitoru Zato ih u nema niti ce ih biti

Agora

Ma dajte ljudi, kakva investicija o kakvoj investiciji govorimo. Znaju li uopce ova piskarala sto sami sebe persiraju novinarima sta je investicija? To jeste investicija za Njemacku ali ne za Bosnu. Njemacki trgovinski lanac otvori svoje podruznice u nasoj drzavi i prodaje na prvenstveno njemacku robu. Zasto npr. Bingo ne moze da otvori trgovinu u Njemackoj gdje ce pored ostalog prodavati produkte iz Bosne. To nama treba, poticaj domace proizvodnje a ne da nam bjelosvjetske trgovine prodaju svoju robu dok nasa truli på magazinima.

Jedan kratki info..

..ovi uhljebi iz FIPA-e (doduse to je bilo kada je direktor bio onaj tenkre Mirza Hajric) nisu htjeli ni prstom mrdnuti kada im je dosao covjek kao predstavnik Danske firme koja je htjela da otvori fabriku ciste elektronike u Kantonu Sarajevo sa predvidjenih 70ak radnih mjesta.Niko covjeka nije htio ni primiti,a kamoli dati mu informacije i podrsku u bilo cemu !!! 100% provjerena info,jer ja sam licno poslao covjeka njima,racunajuci da su oni prva stepenica !!!

Azazel

Hihihi, otjerala ih udruzeni Amko, Hose, Bingo I Penny....da mogu rahat pljackati k'o Alemko nekad

Sdash

Ima bimgo samo sto nije poceo kurtone pakovati ,sta se sikirate.Nismo bolje ni zasluzili

/ Najnovije