Nesloga u odnosu Stanivuković - Trivić: "Ona procjenjuje da je snažnija bez mene"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Separatista

Hinjavac

Crv

I jeste barem nije ništa slagala a ti lazes na veliko.

Halo

Decko zapoceo si dobro dok nisi postao gradonacelnik a onda se u tebi probudio mali dodik i hebi ga ukakio si svoju karijeru

Dušan

"Vidjeli ste stav zvaničnog Beograda, koji je pristao na susret sa Schmidtom. Ako kada je riječ o mnogim pitanjima pratimo reakciju i stav Srbije, ne vidim zašto i kada je riječ o ovom pitanju Banja Luka ne bi tako postupila" E moj Draško tugo moja, Šmit se uvlači Vučiću u ...., pravi nered po Rep.Srpskoj, a ne po Srbiji. Ajde nekako ćemo do izbora (jednom i nikada više) da te preživimo ! Zalutao si ti u te vode !

dido

Dobri ste vi oboje, mladi i osvješteni za razliku od vašeg šefa koji u sinošnjem BN-dnevniku u ulozi reportera obilazi jednu halu Farmalanda. Da nije komično bilo bi žalosno slušati njegovu žalopojku kako je SNSD uništio Farmaland.

Bebo

Ni on ni ona ne vrijede pet para.Ne bi je jebao za dulum pite

/ Najnovije