Nešić: Tužilaštvo BiH da reaguje zbog skupa u Bužimu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dokle

eboti sebe stosi pametan ...

dokle

eboti sebe stosi pametan ...

Napomena

NAPOMENA: Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego što budu vidljivi na portalu. Redakcija se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

AB

Eto ih Nešiću. Kupi prnje !

robot

Okreni se malo oko sebe, pocisti to, pa se javi

---demob,borac----

Seljacine balave

https://bit.ly/3zGn0ur

Seljacine balave ka ---demob,borac---- Plaho si ograjiso Mitre. Neka ti efendija beogradski Jusufspahic prouci nesto iz turskog citaba.

Buhahaha

Meni sve češće pada na pamet Tarabić... I nekakva šljiva ;)

Haa

Fol napomrna, a isti kreten psuje i vrijedja ima preko godinu na ovom portalu. Pa sto ga ne sklonite i zabranite komentare, nego vam odgovara da ima vise klikova. Fuj u sta se ovaj portal pretvorio.

---D,B@---

>Seljacine balave ka ---demob,borac---- Plaho si ograjiso Mitre. Neka ti efendija beogradski Jusufspahic prouci nesto iz turskog citaba. ka https://bit.ly/3zGn0ur<<kukate na srbe rade gluposti,a i vi ko i oni postrojavate budale i orgijate,ako zelite dobro poginulim borcima ,trebate u đamiju i prouciti fatihu ljudima.a bosnjaci se nemogu odmaketi od komunizma i paganizma,obilaženja kamenja(spomenika).idioti gori ste od srpske polucije,zasto to radite.

Nemaizuzeca

Kad je u pitanju rasizam,sovinizam i bilo kakva netrpeljivost zbog vjere,nacije,boje koze itd onda nema nasih ili vasih nego sve redom procesuirat i zatvarat.

Mišljenje

Ljudi moji ovaj je 100 puta gori od Dodika,tačno mu na faci vidis a još kad progovori vidis i da se pati kada prica,slabo obrazovanje,fon rijeci itd, Nažalost ovo i ovakvi su alternativa Dodiku i aktuelnoj vlasti,STRAŠNO,ŽALOSNO......

gost

Naravno, to ne važi za ravnogorske spodobe

hahahahah

>>NAPOMENA: Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego što budu vidljivi na portalu. Redakcija se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru. ka Napomena<< Prejak si xD

?

>Seljacine balave ka ---demob,borac---- Plaho si ograjiso Mitre. Neka ti efendija beogradski Jusufspahic prouci nesto iz turskog citaba. ka https://bit.ly/3zGn0ur<<kukate na srbe rade gluposti,a i vi ko i oni postrojavate budale i orgijate,ako zelite dobro poginulim borcima ,trebate u đamiju i prouciti fatihu ljudima.a bosnjaci se nemogu odmaketi od komunizma i paganizma,obilaženja kamenja(spomenika).idioti gori ste od srpske polucije,zasto to radite. ka ---D,B@---<< Jevreji nisu skopčali da je Jahve BH predsjedništvo 4000 godina? Gdje bog broj 2 trpa preko boga broj 3 Mariju u petom osnovne da ga rodi kao bogočovjeka koji je umro na dvije grede od ruku svog stvorenja da mu grijehe oprosti? Pa je li lakše u ovo vjerovat il isve strpat u kantu za smeće? zapad je odlučio svoje.

Benazir

Nešiću! Treba reagovati i na događaj u Bužimu. Ne pošteno je reagovati samo na njega. Što ćutiš na fašistički istup Dodika,gradonačelnika Banja Luke,događaje u Priboju,u Janji,u tvom Prijedoru... Ili više voliš srpski mit o velikoj srbiji...???

Mile

Sto ne osudi incidente u janji priboju prvo? Ne priznajete bih tuzilastvo a sad da vam oni to nesto pusu pod g..zicu?Koji si ti komad budale najgori si od svih

Lemi

Skup u Bužimu po karakteru i sadržaju izgledao je kao skup ISIL-a u Siriji ili brigade "El Mudžahid" u Zenici. Veoma multietnično i gradžanski. Nemojte mi zamjeriti ako nisam razumio ovaj skup multietnićkih građana u Bužimu na najbolji način.

/ Najnovije