Nešić poziva na otcjepljenje RS, prozvao i Heleza: "Gdje su ti dronovi samoubice"

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Šta da ocjepiš kad nemaš teritoriju zemlju vodu zrak vi faktički ne postojite. Najbolje bi bilo da idete svi u srbiju ionako je volite. Svi srbi u srbiju . A dronovi se skladiste i spremni su za uporabu.

Evo onoga

Što pokazuje tri prsta poznati *****ki pozdrav iz 41.

De ba

Jedva cekamo,samo ti traktor i pravac Srbija!

Rezolucija UN

Poslije rezolucije manji entitet dobija i službeno ime GENOCIDNA TVOREVINA.

Povedi i

***

Valter

*** vise dosadni ste vise

Joja

Auuu,losa neka tura iz Kolumbije. Neša prolupo dibiduske.

Joja

Lijepe riječi su ukras!

***

***

HashimQ

Leti ti dron uvijek iznad glave, zar ga ne vidiš??

Jose

DOSADAN SI ***

BiH

Da hocete vise otic da se rahatlenisemo

Brk

Nevjerojatno kako rukovodstvo srba slijepo dlijedi upute vucka i putina onu uopste ne misle svojom glavom da vucic kaze udjite u nato iste sekunde bi to prihvatili, maloumnici.

***

***

Ja Bošnjak

***

🔥🔥🔥🔥

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ako Bog da Vratit ćemo vam srebrenicu prijedor markale ,paljenje žena i djece u Višegradu izd itd Dosta više vlaških trica … ka Ja Bošnjak Ti dijasporac iz dijaspore vodićeš rat iz toplog socijalnog stana

Krme

Lijepe riječi su ukras!

Pazi

***

45z44rz6zh6

Kofere u ruke i u srbiju.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

JOSE

***

Guest

ENO TI KOSOVA! Jedva čekaju da se disolucirate. A možete i od BiH ali bez zemlje.

Hahaha

Ovo nigdje na svijetu nema da ministar sigurnosti podriva razvaljivanje drzave i samim tim nesigurnost a vjerovatno i rat! Sta ceka SIPA i tuzilastvo???

doduše mama ti je brkata ko vlah

Ne ne opet si pogrešno ti voliš jahati vlahe ka 🔥🔥🔥🔥 al nest me obraduje kad nam se mrse dlačice!!! Njoj brci a meni malo ispod pasa... velika je to broba za dominaciju al ona uvjek pobjedi ja joj uvjek priustim lijep zlatni tuš na kraju!

doduše mama ti je brkata ko vlah

Ti dijasporac iz dijaspore vodićeš rat iz toplog socijalnog stana ka Ne pijem dok Paja vozi Ti Šilj malo oko njive da poradiš i Jovana da poselamiš. Nego jel vam jos pop Čedo živ?

Aca

Koga pozivaš jado seljački? Medjedi iz Trojke su ti omogućili da se.es na usta *****

Nina

Pa Nesicu smirite strasti nije dobro talasati

***

***

IVA

SMECE DODIK SE UMORIO PA GA U PRICANJU GLUPOSTI ZAMJENJUHE DJUBRE NESIC

/ Najnovije