NES poziva na vraćanje Ustava Republike BiH ukoliko ne prestanu prijetnje otcjeplijenjem RS-a

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Car je gooo! Car je go!!

Samo ludi ne vide da je Dejton nemoguca drzava, nesreca, izvor kriza, nestabilnosti, nefunkcionalnosti, aparthejda. Embargo na drzavu. Samo glupi ne vide da je politicka korupcija, propast drustva, vladavina susjednih drzava nad ljusturom od drzave BiH, rezultat Dejtona. Strpali nas u Srbijanske i Hrvatske “etnicke”torove, entitete, kantone, politicke “narode”. Mnogr politicke opcije su vladale dejtonskom Bosnom, efekat uvijek isti, propadanje, siromastvo, nestabilnost, rat, masovni iseljavanje. Sve je do sistema, Dejtonskog hostapleraja. Zapadnjaci, skinite vise ludjacku kosulju napacenom i nesretnom narodu. Znamo kad, zasto i kako je navucena! Ukinite nacije nepostojece Jugoslavije kao lazne “konstitutivne narode”. Nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu genetski Slaveni Srbi i Hrvati.

NES-eri

***

mere oma, al

u 18,7 posto kalifata!

Nije dejton kriv, vec vi koji ga rusite od pocetka

Samo ludi ne vide da je Dejton nemoguca drzava, nesreca, izvor kriza, nestabilnosti, nefunkcionalnosti, aparthejda. Embargo na drzavu. Samo glupi ne vide da je politicka korupcija, propast drustva, vladavina susjednih drzava nad ljusturom od drzave BiH, rezultat Dejtona. Strpali nas u Srbijanske i Hrvatske “etnicke”torove, entitete, kantone, politicke “narode”. Mnogr politicke opcije su vladale dejtonskom Bosnom, efekat uvijek isti, propadanje, siromastvo, nestabilnost, rat, masovni iseljavanje. Sve je do sistema, Dejtonskog hostapleraja. Zapadnjaci, skinite vise ludjacku kosulju napacenom i nesretnom narodu. Znamo kad, zasto i kako je navucena! Ukinite nacije nepostojece Jugoslavije kao lazne “konstitutivne narode”. Nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu genetski Slaveni Srbi i Hrvati. ka Car je gooo! Car je go!! Tipicna bosnjacka propaganda. Nije dejton kriv nego vi koji mu nikada niste dali sansu da zazivi, jer uporno ne postujete njegove odredbe i trazite samo rupe u zakonu koje bi zloupotrebili. Najbolji primjer je uzurpiranje srpskih i hrvatskih politickih pozicija laznim predstavljanjem bosnjaka i tzv.ostalih. Zamisli srbi i hrvati su krivi sto vam ne daju da od bih napravite dzamahiriju po vasoj volji.

Kako to

A zar pozivanje na ukidanje republike srpske nije napad na ustavni poredak drzavne zajednice bih.

USA

NES tri u jedan.

Error

Hahahaha kakvo otcepljenje opet neke populisticke parole Jadba zemlja koja nije u stanju da pravdu dobije u tuzilastvu i na sudu Nego preko medija se prepucava sa fasistima i izdajnicima

U pravu si 100% ali samo takozvana RS odumire.

tzv bih odumire, lagano, kao i sve vjestacke tvorevine kroz blizu i dalju istoriju. ka NES-eri

DUDEK Krivousti Njofra

***

Valter

Samo naprijed imate moj siguran glas na izborima,

Koja republika bih?Ona vasa ratna od 18% bih?Moze

Koja republika bih, ona vasa ratna od 18% bih? Jel se to odricete sadasnjih 23%? Hahaha. Moze, nema problema. Bih je prolazna kao i yuga, samo su srbi i srbija vjecni, kao i sve nacionalne drzave. Dobro to zapamtite u svojih 23% fildzan drzavice, jer vam je i to mnogo za dzamahiriju usred evrope.

adi

mozete vi ***** traziti, a to cete , i dobiti

Srbendo

A zar pozivanje na ukidanje republike srpske nije napad na ustavni poredak drzavne zajednice bih. ka Kako to Nije BiH državna zajednica, konju. Malo bolje pročitaj bar prve članove Ustava BiH.

/ Najnovije