NES: "Da li će Trojka i HDZ 'pokloniti' Dodiku 87.000.000 KM?"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja imam puno povjerenje u Niksica i Covica!

To su napredne snage za nase pojmove, oni vec sada vuku prema naprijed, otvorit ce se pristupni pregovori sa EU, i to zahvaljujuci njima i njihovoj politici. Iz toga ce uslijedit ne samo ekonomski properitet i napredak u Zivotnom standardu, nego ce rezultirati prije svega ono sto nam je svima najbitnije, a to je opstanak BiH u njenim granicama. Konacno se nazire svjetlo na kraju tunela!!!!! Zbogom SDOA-DF i politiko mraka!

Hamid 007

Koga briga sta govori lider stranke koja ima 10 glasova i koga su odbacili i majka i prijatelji.

Cekaj, to mislis na Sejdu?

Lijepe riječi su ukras

C7f7f7

Ako građanina Sarajeva ovo ne odgovara nek se onda zapali centrala SDPa . Ovo je krađa!

Đe si podstrekač?!

Ako građanina Sarajeva ovo ne odgovara nek se onda zapali centrala SDPa . Ovo je krađa! ka C7f7f7 Ti iz posta u post pozivaš na nerede, evo sada bi i palio. A čiji li si samo da mi je znOati?! Bilo bi lijepo da ti neka od policija pokuca na vrata.

Brkica

Lijepe riječi su ukras

no more uhljeba

sto ne bi ... samo brinete o parama i kako cete ih strpat u svoje djepove... da hoce sve da rasprodat i sve da propadne

Haha

Koliko su samo nula kilometara cesta muslimani mogli napraviti sa tim silnim novcem. Ovako im preostaje samo napraviti nula kilometara sa trenutnim budžetom.

Narod zna

To su napredne snage za nase pojmove, oni vec sada vuku prema naprijed, otvorit ce se pristupni pregovori sa EU, i to zahvaljujuci njima i njihovoj politici. Iz toga ce uslijedit ne samo ekonomski properitet i napredak u Zivotnom standardu, nego ce rezultirati prije svega ono sto nam je svima najbitnije, a to je opstanak BiH u njenim granicama. Konacno se nazire svjetlo na kraju tunela!!!!! Zbogom SDOA-DF i politiko mraka! ka Ja imam puno povjerenje u Niksica i Covica! Nije to svjetlo na kraju tunela, to je lokomotiva.... ali se bojim da je *****ija malo prejaka za tebe, a znacenje 'lokomotiva' ima u rjecniku.

ŠUUUUUUUUUUUUUUUUU

PAAAAAAAAAAAAAKK! reis-sdfa, džoamja, ISIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL

Ramo

Ti iz posta u post pozivaš na nerede, evo sada bi i palio. A čiji li si samo da mi je znOati?! Bilo bi lijepo da ti neka od policija pokuca na vrata. ka Đe si podstrekač?!

Guest

Treba skloniti ovog budaletinu iz politike, koji dok se vodi bitka za BiH lupa o nečemu što je dogovorila ranija vlast

MRŠ VIŠE

Da se hoće ocijepiti više, da se ugase 2 dva dana bez Federacije, a pogotovo Sarajeva!!!

Tatar

Za ovih 30 posle ratnih godina nikad ni jedan političar nije radio u korist države i naroda već za svoju korist

***

***

/ Najnovije