NES BiH: Čović je sistemom rotacije od Dodika preuzeo predsjedavanje antiustavnim djelovanjem

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

***

Kukavicija jaja u Bosanskom gnijezdu

Ono sto se srbi i hrvati po plemenitoj Bosni su nacije nepostojece Kraljevine SHS. Nije to nikakav narod ni dijaspora Srbije i Hrvatske. O slavenskom genotipu nema ni govora!

Lazni legitimci spinuju

Ne biraju bosnjaci hrvatima clana predsjednistva, vec legalno i legitimno gradjanskom voljom, biraju clana predsjednistva u interesu gradjana i zastite drzave od secesionista, UZPovaca i separatista, kao drzavnih neprijatelja.

Veriga

Ako cemo drmati temelje Dejtona, a treba, onda ima mnogo politickih zahtjeva: da je BiH jedna izborna jedinica, da se ukinu ratne stecevine ostvarene zlocinom protiv covjecnosti i genocidom, da vratimo iskonsko ime drzavi Bosna, da se smanji broj ustavnih vlasti (sadasnjih 14 je komplikovano, preskupo i neefikasno), da se zabrani dvojno drzavljanstvo sa susjedima, da se zabrane stranke sa imenom drugih drzava, da etnosi ne nose imena po nacijama Jugoslavije, da je secesionizam i poticanje na secesionizam krivicno djelo, da drzava odgaja i obrazuje mlade, da Bosna ima svoju tradiciju, kulturu i jezik kao oduvijek, da drzavnom imovinom upravlja drzava, da restitucija bude sa 1918. Ima još opravdanih zahtjeva,…

šta je to nes?

zna li ko? Neoislamski Evnusi Selefije??

Haha

Zašto im Sejdo ne naredi da moraju ići na posao? Čemu on služi?

Zbor

***

Trefzui

Dragi Bošnjaci, ako nije po vasem onda nicije ne dolazi u obzir.Ovo je kraj . Sad je jasno sve.Bog je najveći.

BiH

***

Hrsuzi

Ako cemo drmati temelje Dejtona, a treba, onda ima mnogo politickih zahtjeva: da je BiH jedna izborna jedinica, da se ukinu ratne stecevine ostvarene zlocinom protiv covjecnosti i genocidom, da vratimo iskonsko ime drzavi Bosna, da se smanji broj ustavnih vlasti (sadasnjih 14 je komplikovano, preskupo i neefikasno), da se zabrani dvojno drzavljanstvo sa susjedima, da se zabrane stranke sa imenom drugih drzava, da etnosi ne nose imena po nacijama Jugoslavije, da je secesionizam i poticanje na secesionizam krivicno djelo, da drzava odgaja i obrazuje mlade, da Bosna ima svoju tradiciju, kulturu i jezik kao oduvijek, da drzavnom imovinom upravlja drzava, da restitucija bude sa 1918. Ima još opravdanih zahtjeva,… ka Veriga . Nasa nesreca je Dejtonski ustroj osmisljen namjerom lordova da Srbija i Hrvatska kontrolisu i drze u politickom i ekonomskom ropstvu Bosanske muslimane. Instaliraju “naroda” na bazi nacija raspadnute Jugoslavije/SHS. Ti lazni konstituenti su zapravo politicka kukavicija jaja i trojanski konji velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske, BiH proizvedeni da uniste drustvo i drzavu.

***

***

Nema vise pljaha u ime Alaahahaha

Odzvonilo je sdfa lopovima tako da su ovi priljepci i isprdci samo ehooo. Naarood znooaaa

Adi

***

Ja ne vidi sta to smeta Mosnjama??

?.......

Kako bi bilo

Ne biraju bosnjaci hrvatima clana predsjednistva, vec legalno i legitimno gradjanskom voljom, biraju clana predsjednistva u interesu gradjana i zastite drzave od secesionista, UZPovaca i separatista, kao drzavnih neprijatelja. ka Lazni legitimci spinuju Sta mislis da tebi Hrvati ili Srbi izaberu sebi podobnog kandidata koji uvijek govori i radi protiv tebe, kako bi to bilo?

a sta ce biti?

zna li ko? Neoislamski Evnusi Selefije?? ka šta je to nes? Jos jedna uhljebljena stranka, nicu kao gljive poslije kise, jer lako je zivjeti na drzavnim jaslama i ne raditi nista.

***

***

/ Najnovije