Nervozni Dodik poručio Escobaru: Ako to želiš, džaba si dolazio...

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne kontam

Zasto je opasno zvati Bosnjake, muslimani? Zar nisu muslimani? Neka nova nacija? Imaju posani podaci kad su prihvatili Islam u 15 st i kada su postali Bosnjaci, 27.09.1993. Hoce li unijeti u Zakon zabranu nazivanja Bosnjaka muslimanima?

Opasno je

Zasto je opasno zvati Bosnjake, muslimani? Zar nisu muslimani? Neka nova nacija? Imaju posani podaci kad su prihvatili Islam u 15 st i kada su postali Bosnjaci, 27.09.1993. Hoce li unijeti u Zakon zabranu nazivanja Bosnjaka muslimanima? ka Ne kontam OPASNO JE zato sto sam JA Bošnjak a NISAM musliman. Zato je opasno.

Damianusdarcus

Zašto mi ne vratimo zastavu i himnu!?

222

>>Zasto je opasno zvati Bosnjake, muslimani? Zar nisu muslimani? Neka nova nacija? Imaju posani podaci kad su prihvatili Islam u 15 st i kada su postali Bosnjaci, 27.09.1993. Hoce li unijeti u Zakon zabranu nazivanja Bosnjaka muslimanima? ka Ne kontam< STA VAM JE REKAO I NAPISAO ilija Garasanin 1844. PROCITAJTE NACARTANIJE PA CETE VIDJETI KO ZIVI U BIH;SVI BOSNJACI A VJERA JE NESTO DRUGO. TO DODIK NAMJERNO IZBJEGAVA JER ZELI EVROPI DA KRIVO PREDSTAVI BOSNJAKE.

Sarajlija

Samo vrati zastavu i himnu, samo ne znam gdje ces sa njom mahati i gdje ces je pjevati.

Pablo

Hebo vas više Dodik. Samo o njemu prepisujete. Prepišite malo i šta drugi kažu. Mediji u FBIH su katastrofa i imaju veliku odgovornost za stanje u kojem se nalazimo. Na klihu, i drugim 10 tekstova o Dodiku. Zadnju godinu dana barem znamo ko je odgovoran za rušenje države.

Koel

Tebe treba elwminisati inace ces odvesti pravoslavce bosanske u rat koki ne mogu da dobiju mogu samo na traktorima otici u maricu

Bosanac

Traktorom sverco cigare traktorom ces i pobjec

@Brato

Isto švarate po zidovima vjerskih objekata cjepate zastave što je sve manje il nikako kad niste tu na godišnjem.

BiH

Zasto je opasno zvati Bosnjake, muslimani? Zar nisu muslimani? Neka nova nacija? Imaju posani podaci kad su prihvatili Islam u 15 st i kada su postali Bosnjaci, 27.09.1993. Hoce li unijeti u Zakon zabranu nazivanja Bosnjaka muslimanima? ka Ne kontam - Ustvari je savršeno tačno. A onda i vas treba zvati pravoslavcima i katolicima, što objektivno i jeste, a ne nikakvi Srbi i Hrvati. Srbi i Hrvati žive u Srbiji i Hrvatskoj, logično je. U protivnom ste onda strani državljani, zar ne? Ako ste u BiH. A na kraju nadolazimo na to da smo svi Bosanci, mi koji živimo ovdje, gdje na kraju taj religijski kriterij nema nikakvu važnost i privatna je/osobna stvar svakog pojedinca. Ha ja. Pa ćemo čekati nekog novog Tita ili sličnog, što nam svima objektivno i treba.

HashimQ

Nervozni Duduk preti a leti!! Laktašenko se misli kofrčit Amerikancima, oni znaju gdje je granica, on je donji već, čeka ga pad i slom, zato je nervozan, nastavi li ovako dron mu ne gine. Frc, pljus, sarana, parastos...

Re ne kontam

Ne kontas ti mnoge stvari zato sto si fasista, al' nema veze, sve ce ti se ukazati i skontati na traktoru, kada krenes za serviju, to je predzadnja epizoda toje sudbine, zadnja ce biti raspad servije i beogradaki pasaluk, e tada ces sve skontati, ili mozda i tada neces, al' tada nema nazad

Genicidasu

Svakim muslimanu je čast iponos što ga rodila majka muslimanka.Hvala.Allahu da nas nije rodila slugama servisna..

Advokat

Od sada sve one koji se izjasnjavaju kao Srbi (nepostojeca nacija nastala kao produkt Velikosrpske politike. Postoji nacija Srbijanac ali to se uporno negira od strane velikosrba) a zive u BiH nazivati iskljucivo svetosavcima sa malim s. Krajnje je vrijeme da svijet shvati da se radi o jednoj teroristickoj sekti koja je izvitoperila pravoslavlje zato ih Istanbulski patrijarh i ne priznaje!

Za @brato

Kad se vec pravis pametan onda procitaj prepisku izmedju Vuka Karadzica i Josipa Strossmayera. Procitaj stavje lukavi Vuk odgovorio kad ga Josip pita zasto sakuplja rijeci po Bosni a ne po Srbiji. Ako si svetosavac nista razumjeti neces a ako si pravoslavac onda ce ti neke stvari biti jasnije. Pogotovo kada mu Josip kaze zasto se muci kada u Tuzli moze naci vec gotov rijecnik Bosanskog jezika. Debilni Vuk nije ni znao da to postoji!?

kikirez

Milojko cuvar ustava!

Pusten niz vodu! Nema mu spasa!

.

Knez

Eskobar popularno ime asicira na brazilsku mafiju dali je blizu ili daleko ?

@Brato

Kad se vec pravis pametan onda procitaj prepisku izmedju Vuka Karadzica i Josipa Strossmayera. Procitaj stavje lukavi Vuk odgovorio kad ga Josip pita zasto sakuplja rijeci po Bosni a ne po Srbiji. Ako si svetosavac nista razumjeti neces a ako si pravoslavac onda ce ti neke stvari biti jasnije. Pogotovo kada mu Josip kaze zasto se muci kada u Tuzli moze naci vec gotov rijecnik Bosanskog jezika. Debilni Vuk nije ni znao da to postoji!? ka Za @brato E joj ja zaboravio na Josipa koji je rođen 1815 a Vukovo prvo izdanje 1818

@Brale

A isto zbog grešaka i krađe on sam je prihvatio drugo izdanje Karadžićeva Srpskog rječnika 1849 a 1851 otkupio dvadesak primjeraka i preporučio svećenicima

Guest

Guest @Ne kontam To me ne zanima ko je ovo ili ono. Ali ako si zavrsio makar dva osnovne i dva velika odmora oko skole onda znaj da si ucio i slusao pravoslavac,katolik i musliman. Uzmi rodni list i pogledaj drzavu i grad gdje si se rodio. Ovdje sve prozivaju bosanceros. Kuzim imate kompleks manje vrijednosti pa mislite ako kazete srbi da vise vrijedite. Eto i Sratko bi srbin pa ce camiti do groba znas gdje.

Gost

Pitaj sve one četnike koji su bili u ratu sta se desi kad čuju allahu Akbar.. Hahahaha A imas i mnoge snimke koji su dokaz za sve to Pogledaj na YouTube i bice ti sve jasno.. Koje kukavice su Srbi..

Gost

A sto se tice Amerikanaca pa. Majmune da njih mije bilovi Srbi bi bili istrebljenji iz Bosne.. Znaate vi dobro da ste vec bili predali i Banja Luka i sve do Drine.. oni su vas spasili i dali vam potpisanu Republiku Srpsku

/ Najnovije