Nermin Nikšić: Znate li zašto premijeri SDA nisu dali ime nijednom tunelu i mostu?

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

haha

premijes sa 3000 glasova. nikakva infuenserka ima vise pratitelja od tebe. daj kakvom mostu ime po franji tudjmanu, onome martinovicu ili onaj tuta. jos njih da podignes posto si hdzu sve dao. posebice drzavnu zemlju za solare i tvoji

Neko iz mase

Naravno. Dosta njih Vlade SDA započele ti samo došao i presjekao vrpcu. I dao ime.

Nadimak..

Kada ti nametnuti izdajnik pocne pametovati o napretku znaj da nesto zestoko smrdi...

Hhhhh

M***, kakve ti imas zasluge za most, ovo ti je zadnji mandat u politici, prije bi glaso za dodika vec za tebe.

Haha

Nikšić nije u stanju opipati bilo ummeta. Zar ne razumije da ime Hercegovina muslimane guši i napinje?

mozda...

Nisu se zaduzivali?

Gnji**,

Poznato je da obraza nemas, da nemas ni mrvu karaktera, pa zašto placas novinare da se slikas nazor, kad se gadis narodu.

Vrijedjanje inteligencije

Raspisivanje tendera za projektovanje i odabir projektanta traje 6mj do 1god ovisno o zalbama na dokumentaciju i isto tako zalbama na odabir projektanta. Nakon toga projektant pristupa projektovanju koje traje min 1god pa i do 2god jer je to slozen proces od geodetskog snimanja, preko istraznih radova, idejne faze, glavne faze pa sve do revidovanja i printanja. Nakon toga treba opet 6mj do godinu dana da se raspise i odabere izvodjac sa pomenutim zalbenim procesima. Znaci do prve lopate prodje 2 do 3 godine kada je sve super i idealno, a i do 4god zbog eksproprijacije. Tek onda ide izvodjenje nekih min 3god a nekad i 5god zbog svega i svaceg...i dodje ovaj bolid koji je preuzeo vlast 2023 godine i zaduzio se 650miliona za godinu ipo da se hvalisa gotovim projektima i izvedenim objektima. Mene je stid sta citam od ovog bez obraza covjeka.

Ne pijem dok Paja vozi

Možda nisu završili tunele, mostove, ceste ali zato su prodali sve naše fabrike strancima

Ja1

Bravo premijeru, sve gola istina, neka placu botovi sda po portalima

Hamid

Možda nisu završili tunele, mostove, ceste ali zato su prodali sve naše fabrike strancima ka Ne pijem dok Paja vozi Joj što bi ja volio da mi oližeš jaja isto onako kako si ih olizo Ekremu.

IVA

Nevjerovatno da toliko mali čovječuljak priča velike gluposti !

Ne pijem dok Paja vozi

Joj što bi ja volio da mi oližeš jaja isto onako kako si ih olizo Ekremu. ka Hamid Znači lizno si Ekremu 🥚pa se hvališ

Gggg

Bravo premijeru, sve gola istina, neka placu botovi sda po portalima ka Ja1 cim ga falis il si vlah ili komunjara.

Kriminalci šetaju slobodno

Naravno. Dosta njih Vlade SDA započele ti samo došao i presjekao vrpcu. I dao ime. ka Neko iz mase O da, dvadeset godina su započinjali, tek da se nakradu, ništa nisu uradili pa nisu mogli završiti ništa jer ništa je 0. Treba li trošiti vrijeme i nabrajati, trajalo bi predugo. A ovaj lažov se voli hvaliti, da nije projekata, izmislio bi štagod.

nije mi jasno

Pa sto uhapsiste onog SDA direktora Autocesta ako ste vi sve ovo gradili? A i ta imena ste davali koliko se sjecam u eri kad ste bili u koaliciji sa SDA ko se ne varam one 2010-2014...doduse tad i sad zadnje 2 godine ste i jedino na vlasti. Kad stigoste sev za 2god zavrsiti?

Ja sam BiH

Nikšić nije u stanju opipati bilo ummeta. Zar ne razumije da ime Hercegovina muslimane guši i napinje? ka Haha Mene ne, ja volim svoju zemlju. Ne volim fašiste, gdje god bili.

Ja1

@Gggg, neka si se evo ti predstavio koji si i od kojeg roda. Botu sdaovski, osam godina fadil na vlasti bio pa nije imao kad stici da otvori sve sto je napravio. Eto sad ima vremena da razmislja o svojim podvizima. Bit ce jos SDA propalica iza resetaka koji ce moci na miru da razmisljaju, nadam se samo da ce se naci i koji bot na njihovom mjestu, jer ne lajete vi ovdje za dzaba

Da Bog da

Ti, šugo smrdljivi, koliko je večeras, pogino u onom Touaregu, zajedno s onima koji te čuvaju i koji te vozaju u njemu. Amin!

Ne pijem dok Paja vozi

Olizo sam jaja Ekremu pa ga podudlo Remzi i eto Hamide tebi neću. Zato što si protiv Forte i parada stranke

Xyz

Kolika glava a sluzi za nista debil... dupli...SIKTER hahahahahahaha

Gost

Nikšić nije u stanju opipati bilo ummeta. Zar ne razumije da ime Hercegovina muslimane guši i napinje? ka Haha Zašto? Glupost! Ime Hercegovina da nekome razumnom smeta. Sa nerazumnima netreba ni raspravljati.

Šta se žalite, kod vas je dernek?

Olizo sam jaja Ekremu pa ga podudlo Remzi i eto Hamide tebi neću. Zato što si protiv Forte i parada stranke ka Ne pijem dok Paja vozi

Makelele

*****e izdajničko

Samid

Možda nisu završili tunele, mostove, ceste ali zato su prodali sve naše fabrike strancima ka Ne pijem dok Paja vozi Momak ako voliš oral dođi onda u moj Yugo koral. Imam 18 cm bez glave a ona kao konzerva podravkinog hašeta. Ima da ga *****š do jutra

/ Najnovije