Nermin Nikšić za Radiosarajevo.ba: "Vrijeme je da rušimo barijere između nas, a ne da kopamo rovove'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Za sada dobro zvuci!

Ajd vidjet cemo sta donosi buducnost. Ne dozvoljavam si veliki optimizam, ali umjereni moram, inace nestaje smisao zivota....

¨nevjeruj¨ LOL! :)))

***

Ohno

Nisi ti za te pozicije. Jednom si probao i nije bas bilo extra. Trebao si se maknuti i drugima ustupiti. I Konakovic i Edendic bi bili puno bolji kandidati od tene.

Retardinjo

S kim ćeš i čime ćeš rušiti barijere? Sa Dodikom i Čovićem?! Pa ti si dobio glasova kao jedan predsjednik mjesne zajednice. Koga ti predstavljaš?

Hm

Sa covicem i dodikom rusit barijere; moze ali sa oruzjem u rukama

Rty

Gore biti ne moze,samo bolje.A bolje je vec bilo

MrziteljPDA

Svakom treba dati šansu pa i Osmorki,bar do proljeća ali sumnjam da nas Nikšić može povesti u bolju budućnost

Hihr554uuhhy6ih

Sta ste dobili od sda lopova,lopovluk,jad,bijedu, siromastvo,korupcija.27 godina od rata vecina bosnjaka voza i dan danas golf 1,golf 2,dok im sda faraoni vozaju najskuplja auta.ako sa opstane nestat ce drzava a narod ce bit gori od kurda,ako nismo i sad.

user1661087095

Pa fašisti sa duboke desne strane su ti načeli državu, a ti im pomažeš da je dokrajče. Nisi ti za ova posla i bolje je briši dok još možeš.

/ Najnovije