Nermin Nikšić za Radiosarajevo.ba: Svjestan sam mukotrpnog posla koji nas očekuje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Hohohoho ma ko te podrzava ni sa kompenzacijskim mandatom nisi prosao ni familije te ne podrzava smradu jedan oktroisani da ti nije bilo smita i drzavnog udara nikad do fotelje ne bi dosao

Nemoj

Nemoj je samo prodati uzp i dodikovcima.

Euphoria

Fujavac je pokopao SDP za sva vremena, državu takođe, ali je napornim radom uzdigao Fašistu Čovića i uzp, i ono prosipa neku fantaziju o napornom radu, osim kad se uvlačio Naci Šmitu radi fotelje.

Kerovođa

E vala ne bi ti bio u koži ni za sto hiljada maraka mjesečno. Kao da meni bez vozačke dozvole i ispita dadnu da upravljam autobusom ili vlakom punim putnika.

Makelele

Smeće izdajničko

AsAsova

Citav zivot si na budjetu, nikad nista uradio nisi i sad ces ko uradit nesto ?? XD Smijesan je ovaj novi premijer, sa osvojenih 14,5 glasova vidi se da ima veliko povjerenje naroda. Uradices ti sebi racun u banci ko i drug ti Zlatko Lagumdzija, to ti je domet.. Profesionalni parazit ti na celu pise..

Ja

Niksicu, lopove u zatvor da strpas inace ako ne isti si kao i sda. To je zahtjev gradjana ako zelite opet osvojiti vlast

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije