Nermin Nikšić: 'Sada se pitaju kako smo uspjeli sve da dobijemo, a da ništa ne (iz)damo'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDP

Bravo svaka cast Neka ***

Sad od ovih bezveznjaka

Nećeš moći živjeti. Nismo mi baš svi tupani da nam nije jasno da ovi pristupni pregovori idu samo zbog geopolitičke situacije, jer se EU boji Rusije, da bi se to makar malo amortizovalo,a ne zato što ste vi bilo šta korisno napravili za ovu zemlju. Naprotiv. Stanje nam nije bilo gore od rata. A i Turska je dobila prostupne pregovore proje 50 godina i ništa. Sve skupa šarena laža.

Laxative

Kakav šupljikator ljudi moji, pa ovo nije moguće a ono komad seljo prevaranta, dali im kao fol nešto iz EU a ovamo im uvalilo kredite jer su već sprdili milijardu i više. Ali ono ne zna dati nego samo izdati.

Guest

Bogami imam oci,vidim,al ovaj nametnuti me uvjeri niti da imam oci niti da vidim,pitaj privrednike imaju li radnika ili dolaze ko zna odakle,u mojoj sredini gdje radim,vise je otišlo za godinu nametnutih,nego protekle 3-4 zajedno ,standar života neuporediv,i ko nama bolje

Sve ste dali

tako reci

Belma Mujadinović

***

Hannah

'Sada se pitaju kako smo uspjeli sve da dobijemo, a da ništa ne (iz)damo'. Upravo tako, sam si dao odgovor; pregovori su otvoreni jer je tako naredjeno. Ne hvali se bezz kako ste doveli do toga. Kraj price!

BiH

Ti, tj. trojka je zasluzna samo za dodikovo i covicevo napredovanje, a za put u EU, vi s tim nemate veze, podlusaj malo strane strucnjake sta kazu, zafali te se vi ratu u ukrajini.

Haha

Oj njivooo...to ono ti sposoban? Navuko i dudika i jazavca..jbt..koja veličina al u svojim, dopstvenim očima...podtavljen si da zadužiš FBiH..a zauzvrat šarena laža..kobajagi otvaraju se ptegobori i tu je kraj..za slijedeću generaciju .glupane glupiiii

IVA

***

Sarajlija

Sta si dobio, sadaku nista vi uradili niste, cijene divljaju, plate male, nedascda se penzije povecaju, a onim parazitima si hiljade maraka jednokratne pomoci od nasih para dao, fadil je budala, ali dok je on bio penzije su povecavane 2 x godisnje, ti nedas vandredno uskladjivanje, a pustio si tajkune da poskupljujuž i plackajuž vi ste hrpa nesposobnih budala koja samo sebe gleda

Sarajlija

Lijepe riječi su ukras!

Aufiderzen

Ovaj je za psihijatrije.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ja1

Lijepe riječi su ukras!

Bosna Bosancima

Lažeš Nikšiću, retorikom i propagandom prikrivate izdaju.Prodaje te predsjedništvo, žmireći na slučaju Kovačević” - radi se o veleizdaji

Ovaj

Ovaj vjeruje ono sto laze,reci sta si dobio za sve sto covicu i dodiku sve poklonio,(dobio si mjesto premijera da neides na biro rada)

Hgjj

***

Covjek od hvale

Nista vi niste napravili, jednostavno se poklopilo to sto ste sad u vlasti a EU odlucio kako je odlucio!!!!

/ Najnovije