Nermin Nikšić poručio britanskom ambasadoru: Niste reagirali kad su bili respiratori

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kao i svaka stranka niste razvili unutrasnje mehanizme i filtere za samokritiku i samokontrolu. Da ste ovu listu stavili na sto bilo kome objektivnom rekao bih vam isto...da je to lose uradjeno i da ce vam se odbiti o glavu. Amaterska greska a SDP ne bi trebao praviti takve greske. A ovaj odgovor Ambasadoru je tek kataklizma, on moze reagovati na sta god zeli. Gender je jedan od kljucnih Britanskih fokusa u BiH, malo ste trebali izuciti pa odgovoriti. Uglavnom dupla greska u jednom danu, cini se da SDP ni ove godine nece daleko odmaci.

dP

Klasična demagogija od stranke koja drugačije i ne zna. Vrijeme je da i ona završi na smetljištu istorije.

Guest

Prvi put se slažem sa Nikšićem. Ambasador se baškari po BiH, na Instagramu pokazuje siromašnoj bosanskoj pulaciij fotke sa ljepotama Bosne a i iz bijela svijeta. U isto vrijeme ne smetaju mu Dodik koji svakom svojom budalaštinom, priziva novi rat, podmukli Čović koji je uzeo sve i traži još a ni bahati, nedposobni Izetbegović koji sve one koji vole Bosnu i Hercegovinu zavija u crno. Poruka: Vaša ekselencijo, malo ste se zaigrali., a zbog Vaše igre normalna BiH trpi.

Promatrac

Koji glupi i nebitni komentari.Od cega zivimo i kako zivimo i zasto tako lose i ponizavajuce zivimo,ne pitamo se i nije nam bitno.A bitno nam je da pibijede oni koji nas godinama tlace,oni zbog kojih nasa mladez,a i stariji odlaze nemocni boriti se s vjetrenjacama.Tome doprinosite vi kojima je bitno sto su zene naglasile da su majke.Zene su zene,vrijedne divljenja bilo da su majke ili ne.Svaka cast da su na listi.

/ Najnovije