Nermin Nikšić: Poražavajuće je gledati šta rade SDA i DF

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moj dobri Nerko, nije porazavajuce, nego SRAMOTNO!

Ali od SDA smo navikli na blokiranje. Njima je u interesu samo ostat na vlasti, posto-po to. Sto za to njihova draga BiH pati, to nema veze!!!! Vlast je vaznija njima. Uvijek su to bili i uvijek ostali.

Idi lezi

***

Makelele

A uša

Bamse

***

MrziteljPDA

Ovaj bi i m a t e r prodao za fotelju!

Koel

***

Tacno ...

***

***

***

Alen

Ti ces reci sta je porazavajuce, a sta vi radite osmorko, trojko ili kako cec

BiH

Pa sto se nameces, kad te vecinski narod nece, ti nisi pravi prestavnik bosnjaka.

nikšiću bolan,

***

ananassanana00@proton.me

Vratiće vam narod.

Ko o čemu

I tebi Nerko sretan dan Armije RBIH.

Meho

Ovaj nas je sarlatan prodao za svoju premijersku stolicu u koju btw vjerovatno nece ni sjesti. Zato je i frustriran.

Isak

Lijepe riječi su ukras

Namidak

Kakvu bolan volju biraca ?! 70% ukupnih glasova je otislo u SDA... zar te nije stid da se pozivas na "volja biraca" ako gledamo volju biraca pa prvi vi ne bi ste bili dio vlasti sa najmanjim brojem glasova.

Porazavajuće je

Koji si ti idiot! .ebo te onaj ko te gura, glupi covječe. Vidis da si nesposoban.

jesu li se obukli ko bi-serka kad je kod arapa?

"Zukan Helez, Dino Konaković, Edin Forto, Sevlid Hurtić, ali i njihove kolege u Vijeću ministara imali su čitav niz zvaničnih sastanaka sa važnim državnicima i diplomatama,

ananassanana00@proton.me

Ali od SDA smo navikli na blokiranje. Njima je u interesu samo ostat na vlasti, posto-po to. Sto za to njihova draga BiH pati, to nema veze!!!! Vlast je vaznija njima. Uvijek su to bili i uvijek ostali. ka Moj dobri Nerko, nije porazavajuce, nego SRAMOTNO! SDA ne blokira nikoga, vec ne podrzava prijedloge. Predlozite druge ljude u konsultacijama sa SDA jer nemate dovoljno ruku ovako.

Bamse

Placenik ,nesretnik,izdajnik, niko te ne zeli da budes predsjednk vlade,jedino ambasadori, I Uzp i hrvatski Shmit

grle

Tebe je nemoguće uopšte gledati.

Nerko

***

Kos

Porazavajuci je gledat tebe, kako se nameces za premijera, a bosnjaci te nece.

/ Najnovije