Nermin Nikšić o razgovorima u Konjicu: "Ne mogu se odluke donositi na onakvim sastancima"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Niksicuuu

Kažeš sve se dogovara bez preglasavanja pa jeli normalno da lik iz druge države otvara most , jeli trojka tako nisko pala da vas HDZ ništa nije ni pitao. Jadna je vaša politika *****tanja

Bolje

da ste sastanak imali u Jablanici, bolja je jagnjetina

Kiki

da ste sastanak imali u Jablanici, bolja je jagnjetina ka Bolje TROJKA JE NAPROSTO PRESLA NA KRMETINU ZATO SU POLUDILI NEZNAJU STA RADE.

Zenica bluz

Bolja je i ona lopovsa SDA nego podanicka izdajnicka trojka. Trojka je prijetnja po nacionalnu sigurnost.

nema takije?! PA TI NISI MUSLIMAN, naletosum!

ne ulazimo u preglasavanje, prijevare, nekakve radnje iza leđa- - - nema svinjarije ala reis, sejdo, sdfa, i primitivna talibanija?!?! jes ba ti normalan?! pa odričeš se našeg nijeta i ummeta! mi smo sinovi el-fatiha i ketmana!!

mother

daj hdzu jos koje mjesto ili instališi nekog svog zemljaka sa bosnjackim imenom na neki položaj da radi za hdz

1949

Da Bog da izginuli u onim novim autuma, svi do jednog, zajedno sa šoferima i tjelohraniteljima, a posebno TI, smrdljivi degenu nesposobni! Amin Jarabi!

man jara bi 75 ti godina balijo

Da Bog da izginuli u onim novim autuma, svi do jednog, zajedno sa šoferima i tjelohraniteljima, a posebno TI, smrdljivi degenu nesposobni! Amin Jarabi! ka 1949 pogani, a tako jedeš svinjski napoj, rok, rok, rok,...

Supljak

Pusti to. Nego de nam reci ko je ono pocasni gost na otvaranju mosta u Hercegovini. Mozes sa pod ruku i povedite ugursuza dinokija.

Juka

Jeli tacno Niksicu da si dozvolio rehabilitaciju HBHZ fasi....u tvorevinu vidimo bradavice sta priča

Iva

Mali pokvareni monstrume Nije federacija vlasnistvo vas dvojice! Vi kao da ste pametniji od cijele vlade Sram vas bilo

Dokle cemo trpjeti

Ovo bezobrazno, nemoralno nametnuto pasce. Zasto niko ne razmislja kako da se ove nevolje sto prije riješimo . Unisti nas idiot.

Ne, moj Nermine!

Ne mogu se odluke donosit u ovakvoj drzavi!! Nego moramo da se mirno razidjemo, pa cete vi u 23% odlicne odluke donosit i brat kuvajtsko-emiratsko-saudijske pare i napravit novi Dubai i Dohu, a mi cemo ostali svako kako zna.... Vidjet ces kako se sve smiruje, bit cemo odlicni susjedi jedni drugima! A ovako ne ide, ne moze, nemoguce je - to pokazuju ovih 30 godina, gdje nismo s mjesta mrdnuli.

Glasac pokajnik

Il ste dogovarali ko ce koje auto zaposjesti. Na izborima cemo mi sdp_u zabiti glogov kolac u srce.

Dipr

"vaninstitucialno djelovanje" ; tako se zovu ti vašu sastanci!!!

ja i mi

Da li su ovakvi, vaninstitucionalni oblici aktivnosti ljudi koji imaju zvanicne politcke funkcije oblik sofisticiranog udara na drzavu, njene institucije i suverenitet naroda BiH ???? Ko zna?

visocica1662

Daj njiva ne seri

Ogavno

Dosao seljak u svoje delo da se pofali komsijama novim autom, koji je kupio patana onih kpjima se gadi. Primitivac, seljober.

/ Najnovije