Nermin Nikšić iskreno: 'Uspjeli smo prodati BiH Evropskoj uniji bez ispaljenog metka'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namćor

***

Jaja tekhetqkheqtk

Zamisli ti izjave?! Nemate vi nikakvu perspektivu, ovo je u intelektualnom smislu sa zla na gore.

Ma jes to, ali to je sve prasina u oci.

Ostaje cinjenica prvo i prvo da je BiH zemlja uzasnog standarda, divljanja cijena i malih placa, sto je najgore. Zatim dolazi na red ustrojstvo, a ne valja ni ono jer samo raste stupanj mrznje medju tri naroda. Tako da, hajmo se ne lagati, BiH nema perspektivu bas bajnu.

Ljudi moji

Pa ko je dozvolio ovom Niksicu da se nesto pita. Pa ovaj na izborima nije osvojio 5 000 glasova. Znaci on ne bi mogao biti izabran u mjesnoj zajednici a ne nesto vise. Zašto SDP za koje sam i sam glasao,pravi od sebe stranku za koju ce u budućnosti malo ko glasati. SDP je trebao vrh mladog kadra a ne ovog zbog kojeg svi okreću ledja stranci.

Haha

Šaptom pala volume 2

***

***

Mile

Plenković se slomio da uvuče Bosnu u EU da joj može posle stavljat uslove u poglavljima ko i Srbiji, a koliko je tamo dobro govori činjenica da je Hrvatima sada neto plata 1400 E.

BiH

Inteligentnija je metla od niksica, cuj oni zasluzni, ako narod imalo ima mudrosti i pameti ove tri stranke trebaju izbrusati sa lica zemlje sad na lokalnim izbirima.

adi

***

Veriga zbori, mudro govori

Samo nemojte prodati Hrvatskoj preko “legitimnog predstavljanja hrvata jugoslavije” kao “konstitutivnog naroda Bosne” kontrolu nad drzavom formiranjem “treceg” teritorija za velikohrvatski UZP. Nemojte isporuciti Srbiji pola drzave urusavanjem Ustavnog suda i Suda BiH kao kljucnih institucija opstojnosti drzave! Nacije Jugoslavije nisu nikakvi narodi Srbije ili Hrvatske , ni povijesno, ni genetski. Te dvije krvolocne nemani nemaju dijasporu u Bosni! Bosna je mnogo starija od Jugoslavije i njenih “nacija”!

adi

Plenković se slomio da uvuče Bosnu u EU da joj može posle stavljat uslove u poglavljima ko i Srbiji, a koliko je tamo dobro govori činjenica da je Hrvatima sada neto plata 1400 E. ka Mile A kolika je neto plata u bih, degeneriku, u hrvaskoj duplo vece plate, duplo nize cijene , ne brukaj se konjino priglupa

Ja1

***

***

***

Hahaha ovo još čuo nisam

Možda je Edo ispalio koji metak hehehe .Trojka - trojci a ne trojki.

BuH

Jes, jes i vratiti SDOA. Jel to? ka Ma hajde... sto da ne sljedbenicu sda su prvi stali u odbranu BiH dok su trojkasi bili u inistranstvu.

A što da?

sto da ne sljedbenicu sda su prvi stali u odbranu BiH dok su trojkasi bili u inistranstvu. ka BuH I prvi je pokrali za vrijeme i poslije rata. A bogami i izdali.

BiH

I prvi je pokrali za vrijeme i poslije rata. A bogami i izdali. ka A što da? eto samo sda krala, pojma ti nemas

Ti ko...

eto samo sda krala, pojma ti nemas ka BiH Nije samo ona, tu su i HDZ, SNSD i nekad SDS. Oni vladali, oni krali. Šta nije jasno?

Šuplja na kvadrat

eto samo sda krala, pojma ti nemas ka BiH Eto moj dedo krao pa ja sad bogat ne znam šta ću od para.

Kakva nebulozna priča

Malo što du nas izdali i prodali koliko su mogli, uništili nam dostojanstvo koje gradimo decenijama, nego nas još uvjeravaju da ne vjerujemo svojim očima i svom razumu. Ama baš ništa nije do vas, međedi, nego se Evropa prepala Rusije, pa na prečac daje preporuke, koje bez datuma ne znače ništa. Silne ustupke koje ste dali u ime nas, a niste dobili ništa, vi zovete kompromis. Vi možete, čovića i dodika voditi svojoj kući pa im davati babovinu, ženu i slično i to zovite kompromis, s ne davati ono što je krvlju plaćeno. Sikter bitange.

Kakva nebulozna priča

sto da ne sljedbenicu sda su prvi stali u odbranu BiH dok su trojkasi bili u inistranstvu. ka BuH SDA je dzvorila ovu državu, a onda du stigli razni forte, čudićke i slični iz Amerike, i ko zna odakle još, Bog zna za čiji interes CIE, BIE, SOE da nam vladaju i razvaljuju državu. I ti si jedan takav.

Ko o čemu...

SDA je dzvorila ovu državu, a onda du stigli razni forte, čudićke i slični iz Amerike, i ko zna odakle još, Bog zna za čiji interes CIE, BIE, SOE da nam vladaju i razvaljuju državu. I ti si jedan takav. ka Kakva nebulozna priča I ja takav! A što, zato što ne volim lopove, a dokaza na sve strane, gdje god se okrenem. O izdajama baš i nemate pravo da govorite i tu dokaza na pretek. Prema tome...

/ Najnovije