BiH / Nema zajedničkog sastanka Radončića, Čovića i Dodika

24. 11. 2020. u 17:33:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 59

Povodom informacije o sastanku Milorada Dodika, Draga Čovića i Fahrudina Radončića koju su danas objavili pojedini mediji, oglasio se i predsjednik SBB-a, koji je demantovao ovu informaciju.

"Povodom informacije da će se održati sastanak Čovića sa Radončićem i Dodikom, mogu reći da se radi o potpunoj neistini. Tu vrstu trojnih susreta ostavljam kao ekskluzivitet “plemenskim poglavicama” i dobronamjernim ambasadorima, koji ih prije toga moraju “nafatati” i okupiti oko važnih tema i pitanja za našu zemlju.

Što se tiče bilateralnih susreta sa liderima drugih političkih stranaka, njih ću uvijek imati kada to neko od relevantnih predsjednika predloži i ako procijenim da je to od koristi po naše građane ili odnose u Federaciji i Bosni i Hercegovini u cjelini.

Znači, ako i kada budem razgovarao sa , primjerice, gospodinom Čovićem, sigurno mu neću tajno obećavati i nuditi treći entitet", poručio je Radončić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)