Nelson: Vrijeme i iskustvo mogu kazati na koji način Ustav treba da se mijenja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

0006

Građanska država. Bez entiteta i kantona. Državna i opštinska vlast. Srednji dio vlasti pet ekonomskih regija (https://serda.ba/assets/upload/KARTA.jpg). NATO članstvo za sigurnu budućnost sve naše djece. EU članstvo za napredniju budućnost sve naše djece.

Građanin BiH

@0006, Samo ako se dogovore sva tri naroda može biti mira, i prosperiteta. Nametanje nečega bilo kom narodu u BiH ne može proći.

Mostar

United States of BiH, drzava sa tri entiteta i tada moze biti i gradjanska. Svi ce biti zastupljeni, moci ce birati i biti birani i to daje dugirocan okvir za gradnju povjerenja a samim tim i drzave bez obzira na goleme raznolikosti

*

United States of BiH, drzava sa tri entiteta i tada moze biti i gradjanska. Svi ce biti zastupljeni, moci ce birati i biti birani i to daje dugirocan okvir za gradnju povjerenja a samim tim i drzave bez obzira na goleme raznolikosti ka Mostar Može burazere, al u tom slučaju ćete vi dobtiti 6% teritorija pa pravite svoj entitet tako, jer vas toliko ima u BiH

071

@Građanin BiH I dalje čekam da mi neko objasni kako jedan narod misli i kako izražava to svoje mišljenje. Takav stav podrazumijeva da je jedan narod egzaktno brojčano ustanovljen, zatim da svi do posljednjeg deklariranog pripadnika imaju istovjetno mišljenje o svemu, i zatim da apsolutno svi izađu da glasaju i glasaju za jednu osobu koja onda zastupa taj stav. S obzirom da se to još nikada u istoriji čovječanstva nije desilo, a narod nije biološko biće, živo me zanima kako se to narodi dogovaraju unutar sebe i između sebe.

Azazel

@chim, Smaraš, odje... više. Dosadan si sa svojim istovjetnim probošnjačko-fašističkim komentarima.

/ Najnovije