Izborne i ustavne reforme tema sastanka Nelsona i Sattlera s Čovićem i Izetbegovićem

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pije kahvu u sred Ramazana???

aaaa muslimana iz orvog safa

Sarajevo glavni grad BiH

Kakvi su ovo "lideri"?! Sta to znaci?! Na izborima 2018. godine SDA je dobila cca. 25% glasova a HDZ cca. 14% glasova! O kakvom "liderima" vi to pricate?! Ne mogu sebe voditi a ne jedan narod! Ovi procenti govore da se vi kao medjunarodna zajednica, ne sramotite dok s druge strane ovim tzv "liderima" da ne manipulisu i ne zavaravaju ni narod a ni medjunarodnu zajednicu! Halo, vecina gradjana je protiv vas svih! I to jasno govore ovi procenti! Kakav narod takva vlast!!!!

Odgovor

>>aaaa muslimana iz orvog safa ka Pije kahvu u sred Ramazana???< Cuj, pije kafu u sred Ramazana, pa jel to znaci da je "manji" ili "manje vrijedan musliman"?! Tobe jarabi, dzaba ti postiš!

Odgovor na odgovor

manji je musliman. Musliman posti i pravom muslimani to nije zadatak. Pravog muslimana postuju i ne nude kafom,jer znaju da je mjesec Ramazana.

Mostar

manji je musliman. Musliman posti i pravom muslimani to nije zadatak. Pravog muslimana postuju i ne nude kafom,jer znaju da je mjesec Ramazana. ka Odgovor na odgovor OKLE PRAVIH MUSLIMANA U NiH?????

Pravda

Koga ta dva kriminalca predstavljaju,kakve su to gluposti,i seoska sjela.pa vi stranci pravite kokosinjac od ove drzave.te stvari se rijesavaju u parlamentu i treba ukljuciti ljude od te struke i nauke,a treba se valjda i cjelokupan narod pitat.a ne dva kriminalca,s dvije skupine kriminalaca koji zajedno nemaju podrsku vecu od 20% posto.

dP

Mir graDŽani, kad porastete na 10% poslije izbora daće vam ove čike da im donosite kafu. :D

Blue Shadow

Oni nisu lideri i ne prestavljaju nas !!! Vi se gospodo sastajete sa pogresnim ljudima, i to je veoma zabrinjavajuce. To su ljudi protiv kojih ce se u buducnosti voditi sudski postupci, jer moraju odgovarati pred narodom za pljacku i razaranje BiH!!!

/ Najnovije