Nejra Latić-Hulusić: Progovorite više, pocrka narod!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Treger

Svaka čast Nejra. Potpuno pravilan rezon.

Nedzad bivsi sda delegat

Nemoj psovati pokrivena damo ne stoji ti

HERA

Bas onako damski. E, sirovine jedne.

Lustracija

Prvo treba provesti lustraciju za bivsu jugu, pa vidjeti koji su to rusilacki faktori koji su jos i danas dobrano prisutni u drustvu, i u procesu toga ce se sve ovo iskristalizirati, jer ovo sve seze daleko dalje od’96 godine.

Azazel

Tatina mala babasera

YY

Izduce izbore svi za SDA . Fortina vlada DIF-ovaca je odgovorna za pandemiju u Sarajevu , a flundra optuzuje doktore !

Prvo se nakradu i naplhačjaju pa onda izmisle imidž!

.

Saša

Ova je još radikalnija verzija Ivane Marić. Da nije kcerka bosankog Gebelsa Nedzada Latica, mogla bi se prodavati kao toboze nezavisna. Ovako- jad i cemer.

/ Najnovije