Nejra Latić-Hulusić: Platili smo krvlju ovu zemlju, nećemo više, rok je 30. april!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koreona

Jesu li im organizatori podijelili i istu garderobu , naranđaste jakne i crne ruksake .

Zenica NK

Državu dijele komšije i susjedi preko Bosanaca i Hercegovaca samozvanih Srba i Hrvata, koji su lojalni Srbiji i Hrvtatskoj. Valentin Inzko u ime medžunarodne zajednice i fašističke austrijske vlada sprvodi podjelu BiH dipolamtskim putem i vlastitom licmejernom politikom podžavajuči Srpskohrvatski fašizam. Vučić vara sve podjenako zloupotrebljavajuči sve ono šta mu je medžunarodna zajednica od Jugoslavije ostavila u amanet. Što se tiče zdrvstvenog sistema i vakcine, sva sredstva za ostatak Jugoslavije (osim Hrvatske i Slovenije) se još uvijek uplačuju u Beograd a onda dobročinitlj Vučić pomaže BiH jer su to njegove komšije kojiam je on uvijek pomagao. Ako protesti žele dobro BiH i njenim narodima, ond se moraju raditi na drugačiji način a ne dirigovano iz Srbije i Hrvatske preko svojih jataka u BiH. Svaka vrsta okupljanja posebno pred izbore je samoubitstvo. Ljudi koji žele dobro BiH i njenim narodima prozvače odgovorne u državi i ispred medžunarodne zajednice i predočiti im da su nužne izmjene sistema vladavine u BiH a za to je odgovrna medzunarodna zajednica. Mi koji čemo danas u nečije ime galamiti na ulici i vikati „držite lopova“ mi smo izabrali lopove, jer nam je takav način i program nametnula licemjerna medžunarodna zajednica. Budala je osoba koja se medžunarodnoj zajednici zahvaljuje, dok se mi gušimo u vodi a ona nam poslala nov Mercedes a nama treba polovan čamac da bi se dočepali obale!

" kolumnistica i redateljica " - I GARANT NEKA "AKTIVISTICVA"Njiihove stranke/NiPa/SDP...

Ovih gluposti po ulicama u sred najvece pandemije ovih komunjara ...ovo fakat treba ZABRANITI!

oni "KRV PROLIJEVALI"!?

Komunjare "krv prolijevale"!?Pa jedinos to su napravili Bosnajcima jeste da imamo danas"konstutivne narode".Da su svi Bosnajci izjasnili BOSNAJCIMA 92 a ne Jugoslovenima, imali bi 60% Bosnjaka i imali bi REPUBLIKU BiH ...

Jole

Ovi nece otici sa vlasti bez pendreka...ovako samo se nasmiju i uzivaju gledajuci iza zavjesa i udobnih fotelja...

Cim je VRAZALICA "organizator" zna se sa cije strane"vjetar puse"....i odkud nje kad ni ona nije dobila povjerenje gradjana?!Ali se u fotelju zavalila

UBI sm"Njihova stranka"...Pedja ne miruje sa unosenjem nemira u drustvo NA KONTRA nacin od Dodika..SRBI SU vazda IMALI plan 1(RADIKALNI) I PLAN 2(bili lalfo"lojalni srbi" -dok ne pukne a cim pukne odose SVOJIMA i pocnu pucati NA NAS-najsveziji primjer 92...za one koji pamte a ne MAJA koja je "cula" sta se desavalo....nema vise"bratstva i jedinstva"...Srbska tajna organizacija koja je harala Bosnom od kako su Turci optisli i koja je tu bila NEDIRNUTA od "druga Tita i komunjara", koja je samo "SPAVALA" a komunjare je NISU BUDILE....SAD se bas probucila i svoje namjere vise i ne krije....

NEMOGUCE KOMENTARISATI KRSENJE KORONA MJERA U SARAJEVU NA "DEMOKRTSKOM"RSA KOMUNISTICKOM PORTALCICU?

NE MOZES OSTAVITI KOMENTARA JER TAKO JE TO KOD PETOKOLONASA I KOMUNJARA....SAMO AKO KLIMAS GLAVOM I SAGLASAN SI SA NJIMA ONDA IMAS "PRAVO GLASA"...ILI AKO CES PLJUVATI PO BOSNJACIMA, ISLAMU,DZAMIJAMA, REISU...rahmetli ALIJI....BAKIRU,SDA,SEBIJI,FIKTERU....milsite komunjare da to narod ne vidi?!

ABC

Najri jos nije jasno da to zasta su se muslimani u BiH borili se zove 4 kantona. Nije vasa BiH i nece nikad ne biti. Aliji zahvalite sto vas je takva sudbina snasla pa sad sve druge krivite i izgiravate dobrovoljnog pacenika.

miki

Latić hanuma, platili ste krvlju primitivizam i versku zatucanost tvoga babe. Babinim ahbabima i dalje služe kao roblje e jedino da sada počnu služiti tebi.

Bosna

Nejra Latic, kcerka Nedzada Latica, Scepinog privatnog novinara, supruga Scepinog aparatcika, organizatorica protesta, dakako nestranackog. Motaj kablove, gasi mjesalicu.

Gost

Davno podijeljeno. Federaciji 51%, Republici Srpskoj 49%.

Xxl

Davno sam rekao i cini mi se da se blizi trenutak obracuna medju bosnjacima. Ovo se moze samo oruzjem rijesit,mafija nerazumi drugi jezik.pljackaju kradu,a narod nema za kifle,pitanje je dana kad ce ovo sve otici u vraga.bolje bi vam bilo da pravite posten socijalni sistem,gdje ce osoba na birou imat primanja da prezivi mhesec dana,dem borac boracki dodatak,socijalni slucajevi pristojna primanja,penzioneri pristojno lijecenje itd.igrate se svojim zivotima.

/ Najnovije