Nedeljko Elek napravio scenu ispred Suda BiH: Meni da se obraćate s 'vaša ekselencijo'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sta ce seljober on iz sume dodze u Grad izgubi se jadan ne zna gdje je

BiH

Trebo te osĺoviti sa konjino, to bi ti i odgovaralo

teska...

...seljacina

Iva

Zašto nije uhspsen a auto zaplijenjeno? Policije ništa ne radi!

Vidividi

Ma vidi ti seljačine ?

***

moraju obraćati sa vaša ekselencijo! jel jasno 100ko???

Hahaha ...

... haj sto ste smradovi, ali gdje vas iskopa ovaj vas master papak? Kakva ste vi stoka, evo ljudi ne vjeruju kad im pricam.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Zašto nije uhspsen a auto zaplijenjeno? Policije ništa ne radi! ka Iva<<Ako stvarno ima diplomatski imunitet ne može ga uhapsiti

To je sve za razumjeti

Kad se uzme u obzir porijeklo. Stotinama godina njegovi preci su vjerno i ponizno sluzili Osmanskim plemicima (njihovoj eksalaenciji), te im je nedosanjani san o zauzimanju gospodareve pozicije usao u genetski kod. To je jasno kad se pogleda kako se ponasaju u zadnjih sto pedeset godina otkad ih je Evropa promovirala u narod.

Stranac

Treba zabraniti okupljanje pred sudom.,Sud nije pozoriste nego drzavna ustanova.diplomate treba da se ponasaju bolje i kulturnije nego obicni gradjani.

Opa, opa

***

Shablon

***

/ Najnovije