Nebojša Vukanović: Rudnici i litijum kao prćija Orbana, Dodika i njihovih zetova

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ljiljan:***

***

Nee--To su BALIJE JEBO te OTAC PÜAS U USTRA SMRDO

VLASI SU TURSKA *****AD! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A

Guzi vas odza

VLASI SU TURSKA *****AD! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A ku r vi ni sinovi PASJE VERE DOK VAM SRBIN U U S T A S E RE

Gost_Radio_Sarajeva

A, litijaši. Znali smo.

Guzi pas bulu i u buli bebu

Te se otale pasja k o p i l ad legu

Sto YES YES

Te se otale pasja k o p i l ad legu ka **** pas bulu i u buli bebu

Nauk za bezobraznog Orbana

1. Entitet RS nije u Srbiji; 2.Entiteti u BiH nisu drzave; 3.Srbi iz Bosne nisu dijaspora, narod ni nacija Srbije. 4.Drzavna imovina je imovina drzave BiH. Presudio i Ustavni sud. 5.Entitet Rs nije srpski jer i Bosnjaci, Hrvati i Ostali su konstitutivni. Izjava da “Republika srpska” pripada Srbima je ekvivalentna da Budim pripada Budimlijama (ne Madjarima). 6.Entiteti nisu drzave i ne pripadaju narodima! 7. Bosna i Hercegovina nastavlja kontinuitet Republike Bosne i Hercegovine pise ******vu. Viktore, Srbi od tebe prave budalom svojim spinovima.

333

Siguran sam da ce pored SAD-a, Njemacke, Francuske i drugih NATO i EU sila proruski igrac Orban staviti sapu na litijum i druge rude. Ma sta siguran, nema sanse da pored velikana Orbana tu neko i prismrdi. Mislim da cemo prije vidjeti da ce biti sutnut sa vlasti, onako iskreno govoreci. Nama je svakako sranje, doveli smo se dotle da nismo u stanju da eksploatisemo rudu sami - vidi slucaj Vares, i sve ostale projekte Adriatic Metals, od kojih dobijamo mrvice i opasno zagadjenje. Ova trojica zlikovaca, Dodik, Bakir i Covic, bi na kraju i nas prodavali za organe kada ponestane svega ostalog. A ne sumnjam da bi im se svi koji su stasali u ovom smecu od sistema rado pridruzili.

Vladimir Nadzor

ku r vi ni sinovi PASJE VERE DOK VAM SRBIN U U S T A S E RE ka **** vas odza Miran budi kmetino vlaska i klekni pred svog gospoarada te pričestu

Milojko

mora od necega da zivi, slabo mu lijepe pare na celo,kad pjeva ispod satre.

Juhu, juhu, juhuhu

Ovaj glavati Dodik "Veliki Srbin-Srbenda" bi trebao malo pročitati istorije o djelima njegovih voljenih Mađara u Novom Sadu u 2. Svjetskom ratu. Toliko su Srba i Roma ubijali svakodnevno tako da ih baćene u Dunav, voda nije mogla odnijeti. Zimi bi taj dio rjeke gdje su bacali leševe zaledi, a tjela ubijenih se vide. Hiljade Srba i Roma, koje su Mađari smartali za nižu rasu. Postoji i spomenik blizu stratišta, ali to ne interesuje glavatog, nema od toga novca, on gradi po Novom Sadu u kom je gospodar brat Ace vaginoustog Andrej Vučić. Ne obazire se ni na to da Orban hoće Veliku Mađarsku, kao što glavati hoće Veliku Srbiju. U Velikoj Mađarskoj nema Vojvodine, zadire i u BiH. To nije bitno, bitno je da glavati ima novca.

Gost_Radio_Sarajeva

Ma, sve je to u redu, glavno da glavnom lopovu ne fali dlaka s glave. Što više uzme to bolje. Nek još zapjeva pokoju iz čamca sa Nemanjom, podjeli po pedeset marak sirotinji ispred opštine i puna šaka imaginarne brade.

Gost_Radio_Sarajeva

1. Entitet RS nije u Srbiji; 2.Entiteti u BiH nisu drzave; 3.Srbi iz Bosne nisu dijaspora, narod ni nacija Srbije. 4.Drzavna imovina je imovina drzave BiH. Presudio i Ustavni sud. 5.Entitet Rs nije srpski jer i Bosnjaci, Hrvati i Ostali su konstitutivni. Izjava da “Republika srpska” pripada Srbima je ekvivalentna da Budim pripada Budimlijama (ne Madjarima). 6.Entiteti nisu drzave i ne pripadaju narodima! 7. Bosna i Hercegovina nastavlja kontinuitet Republike Bosne i Hercegovine pise ******vu. Viktore, Srbi od tebe prave budalom svojim spinovima. ka Nauk za bezobraznog Orbana Zamjenio bih na nekim mjestima Srbe sa pravoslavcima, ostalo je u redu.

/ Najnovije