Nebojša Vukanović otkrio zašto ne ide na sastanak kod Stanivukovića

1
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović otkrio zašto ne ide na sastanak kod Stanivukovića
FOTO: Screenshot / Nebojša Vukanović i Draško Stanivuković

Nebojša Vukanović, zastupnik Kluba SDS-a, objavio je razloge zbog kojih neće prisustvovati sastanku opozicije u Banjoj Luci, a čiji je domaćin PDP.

"Uvijek sam radio za opštu stvar ne štedeći sebe, ali ostajem pri riječi koju sam dao nakon sastanka na Jahorini da ću napraviti mali predah u razgovorima. Nije korektno da se prije sastanka, na kome se dogovaramo, iz PDP daju izjave kako će se predstaviti kandidati i program i tražiti podrška, jer je to dovođenje pred svršen čin i onda razgovori i dogovori nemaju smisla", naveo je Vukanović na svom blogu.

S obzirom da se trenutno vrše ankete i ispituje puls javnosti, kako koji političar opozicije “kotira” kod naroda, Vukanović se osvrnuo i na to.

"Također ako neko plasira ankete i lažna istraživanja javnosti u kojima ja tobože nemam ni 1% podrška za narodu, onda sam marginalan i nevažan, pa onda ne znam zbog čega bi prisustvovao sastancima i učestvovao u donošenju odluka.

Ima sasvim dovoljno vremena da se stvari poslože na svoje mjesto, ali treba vratiti atmosferu međusobnog povjerenja, otvorenih razgovora i dogovora o svim pitanjima i ulogama na Opštim izborima 2022. godine, jer je to put do pobjede i zaokreta, a gledanje ličnih i partijskih interesa, lansiranje lažnih anketa i jednostrani potezi neće dati dobar ukupan rezultat", naglasio je je Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije