! / Igor Dodik poslao pismo Vukanoviću, on ga izblamirao: U zemlji čuda sve je moguće

16. 06. 2021. u 12:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 252

Igor Dodik, sin predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, je preko svog advokata Miloša Stefanovića poslao pismo zastupniku SDS-a u Narodnoj skupštini RS-a Nebojši Vukanoviću.

Tu vijest je na svom blogu nebojsavukanovic.info objavio zastupnik SDS-a.

"Pored nove pravosnažne presude Okružnog suda u Trebinju kojom Iliji Tamindžiji na ime sanacije napaćene duše, duševnih patnji i bolova moram da isplatim nešto manje od 2000 maraka po trećoj tužbi koju je podnio protiv mene u poslednje dvije godine, stiglo mi je novo pismo i prijetnja Tužbom za klevetu od Igora Dodika, konsultanta u kompaniji Prointer i sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Igor negoduje zbog teksta „Prestolonasljednik“ koji sam nedavno napisao jer ne Igor bio član zvanične Delegacije člana Predsjedništva BiH u posjeti Hercegovini, i kaže da on nije nikakav kalif i prestolonasljednik, te da BiH nije autokratska totalitarna pseudomonarhija, kako sam je nazvao u spornom tekstu.

Kao i prošli put, Igor je pisao pismo preko posrednika, Advokatske kancelarije Stefanović iz Bijeljine. Zanimljivo da je advokat i (su)vlasnik ove Adbokagske kancelarije Miloš Stevanović pravni zastupnik Igora Dodika, a istovremeno politički direktor i visoki funkcioner „opozicionog“ Demokratskog narodnog saveza. U Zemlji čuda sve je moguće!

Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stevanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene", napisao je Vukanović uz priložene fotografije pisma.

Pismo Igora Dodika Vukanovicu - undefined
Pismo Igora Dodika Vukanovicu - undefined
Pismo Igora Dodika Vukanovicu - undefined

Foto: Nebojsavukanovic.info: Pismo Igora Dodika Vukanovicu


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (11)