Vukanović otkrio detalje hapšenja u Trebinju, pokazao modrice na ruci

0
Radiosarajevo.ba
Vukanović otkrio detalje hapšenja u Trebinju, pokazao modrice na ruci
FOTO: Facebook / Modrice nastale prilikom opiranja hapšenju

Iako je u nekoliko navrata medijima kazao da su policajci bili izuzetno profesionalni, Nebojša Vukanović, poslanik opozicije u NSRS nastavlja iznositi detalje hapšenja u Trebinju koji to demantuju.

Vukanović je danas objavio fotografiju ruke s modricom. On je uhapšen prije dva dana jer su ga sudije Suda u Trebinju prijavili za narušavanje javnog reda i mira te nazakonito snimanje.

“Pružio sam otpor i žestoko se opirao hapšenju, prije svega zbog dva telefona, koji je policija pokušala da mi oduzme nakon stavljanja lisica, a to bi moglo neke ljude iz sistema i vlasti sa kojima tajno komuniciram da skupo košta, pa sam se borio uporno da mi ne oduzmu telefone. Ostala je mala uspomena, modrica koja će proći za nekoliko dana, ali moćnicima treba biti jasno da smo spremi na sve kako bi skinuli zlo sa vrata narodu”, kazao je Vukanović na Facebooku.

Ko ne zna za strah taj ide naprijed, dodao je.

“I još jednom da naglasim da su mladi policijaci bili jako korektni i ponašali se profesionalno, čak i komandir Stanice inspektor Milićević, ali je problem u načelniku Policijske uprave Trebinje Siniši Laketi koji je sluga vladajuće Partije. Pred zoru je najhladnije i nadam se da je ovo posljednji stadijum raspadanja režima prije konačnog pada i oslobođenja”, poručio je Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije