Naučnik Đikić odgovorio o kombinovanju različitih vakcina: Sinopharm ima...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Joj sto ne mogu ovih mainstream naucnika i ubleha. Pa majku mu postoji google i pretrazivac po datumima. Slozis mu hronoloski izjave zadnje 2 godine i sve sto je predvidjao, fulao je. Jedina konstanta mu je reklamiranje farmaceutskih proizvoda, sto je i logicno jer od njih zivi i oni mu placaju studije i istrazivanja. Normalno da nece ici uz nos, cak naprotiv...mora se i dodvoravati, pjevati pjesmice koje im gode uhu. Lik je prodao struku i nauku, i zvuci mi vise kao Top Shop prodavac, nego strucnjak. Znaci lik sve sto je govorio desice se, fulio je, a kao temeljio je na svome iskustvu, istrazivanjima i nauci, teoriji...i jos ima obraza nakon toga pojaviti se u medijima i opet bacati fule. Mene je stid za njega. Ublehas mrtvi.

Moj Djikicu,

..previse gledas televiziju...

Artur

Ne kaze se sirokiji nego SIRI. ToIko o opstem obrazovamju!

Koel

Iz svega navedenog ocito je da vi pojma nemate ni o vakcinama imaju li dejsrvo niti kolko prelezani stiti imunitet sve u svemu taraba jedno pricate jedan dan drugo drugi nikome vise ne vjwrujem nista

Virolog

Obicni farmaceutski pacov, skupljac diploma i ublehas.

Salih

Naj brze se siri korona siromah stvo

Gojko

alo stručnjak, pogodi li se šta?

/ Najnovije