NATO o eskalaciji krize u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GRAĐANIN BIH

DODIK TI ĆEŠ BITI GLAVNI KRIVAC AKO BUDU GINULA SRPSKA I BOŠNJAČKA DJECA. NEMINOVNO JE DA ĆEŠ TI JEDNOG DANA BITI OSUĐEN NA DOŽIVOTNU, ALI DA LI ĆEŠ MOĆI ZASPATI ZNAJUĆI KOLIKO JE KRVI ZBOG TEBE PROLIVENO. JADAN TI SI I BIJEDAN. HRIST NECE STATI U TVOJU ZASTITU. TVOJ ADJECA I UNIČAD CE BITI KAZNJENA PATNJOM ZBOG TEBE.

Guest

Nije Dodik sam u ovome. Veći je problem šuplja priča. Dodik i klika rade a ovi od kojih mi građani BiH "kao nešto očekujemo" u smislu sankcionisanja Dodika i okončanja situacije predratne nervoze, oni šupljiraju ... Nikad ništa konkretno nisu uradili godinama ... svi su oni protiv normalne građanske BiH... mi moramo biti spremni na borbu za svaki pedalj zemlje jer mi nemamo rezervnu domovinu ...

Čovjek

Sta god da bude. Srbi ce u historiji svijeta ostati zapamćeni kao genocidan i krvoločan narod, oštećen. I žalosno je što ne rade na ublažavanju, baš suprotno rade na potvrđivanju genocidnosti nacije. Zašto to radite svojoj djeci i unucima? Ne treba to tako, jer nisu svi Srbi učestvovali u ubijanju, naprotiv, mnogi su cijeli rat osuđivali zločine. Treba baš suprotno, raditi na pomirenju, Hag je bila šansa za pomirenje koju niste prihvatili. Oni su osuđeni za počinjeni genocid i tu staviti tačku. Ali ne, narod je ponovo izmanipulisan da planira ponovo zločine u ime nacije... zaboga koliko glup moraš biti. Tuzno :(

hhatha

Na šta ti pada?!

Sss

Sta god da bude. Srbi ce u historiji svijeta ostati zapamćeni kao genocidan i krvoločan narod, oštećen. I žalosno je što ne rade na ublažavanju, baš suprotno rade na potvrđivanju genocidnosti nacije. Zašto to radite svojoj djeci i unucima? Ne treba to tako, jer nisu svi Srbi učestvovali u ubijanju, naprotiv, mnogi su cijeli rat osuđivali zločine. Treba baš suprotno, raditi na pomirenju, Hag je bila šansa za pomirenje koju niste prihvatili. Oni su osuđeni za počinjeni genocid i tu staviti tačku. Ali ne, narod je ponovo izmanipulisan da planira ponovo zločine u ime nacije... zaboga koliko glup moraš biti. Tuzno :( ka Čovjek SRBI KAO NAROD, NE, SRPSKE VODJE, KAO DODIK, MILOSEVIC, MLADIC, KARADZIC, I DRUGI, DA.

Knez

Sta su ovi ljudi nego zlocinci,sepic,izetbegovic,komsic,dzaferovic,miokovic,miletic o njima nato nema brine.

/ Najnovije