Naša tema | Ministar Isak još prošle godine osigurao novac za ljekarske preglede policajaca FUP-a

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna bez sna

Fascinantno postignuće!!! Nije vas sramota objavljivati kao fantastične- stvari koje su elementarne i podrazumijevaju se? Kada će ministar Isak osigurati da mladunčad stranačkoga polusvijeta ne degradira ulogu i funkcionalnost policije, a sve na račun sigurnosti građana? I tako je već 34 godine. Ali ne- i ministar bi samoga sebe otpustio, kada bi se krenulo teškim putem profesionalizma, etičkoga i moralnog kodeksa. I služenja građanima i državi, a ne svemoći Stranke i paradržavnim stranačkim mrežama moći.

nasvasta

Svo zlo po Bošnjački narod dolazi od nepotizma korupcije i uhljebljavanja imaoca papira iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake saućesnici SDA SBiH NES SDP neprijatelji države i naroda.

Bilbo Baggins

U svakoj NORMALNOJ zemlji, NORMALNO bi bilo da, poslije ovakvih propusta u bezbjedonosno sigurnosnom sistemu ministar da otkaz i ustupi mjesto nekome školovanijem, stručnijem i kompetentnijem čovjeku. Što kod nas, naravno, nije slučaj pa će ovaj retardirani pajac s napućenim usnama i ofarbanom bradom, bez trunke stida i skrupula i dalje ostati da bruka i šikanira ovu zemlju i njene ljude i ubija i ovo malo digniteta koji je u tim ljudima ostao. NORMALNO. Samo u BiH. Zemlja iz Top Liste Nadrealista.

Das ist Walter

Može li jedna Nobelova nagrada za ministra genijalca: to majka više ne rađa! A hoće li i na tim pregledima, koji tek slijede, homicidna čudovišta poput Elvisa Ć. opet biti proglašavana psihofizički sposobnima za službu? Pa da, do kraja godine, očekujemo još desetak žrtava poput Amre Kahrimanović?

Iva

Zar medjedi nemate lljekarski svaki 6 ?mjeseci Policija puna drogasa alkoholičara budala a na čelu nesposobno polupismeno smeće sa kupljenim diplomama

/ Najnovije