Naša stranka: Vlada premijera Novalića "spržila" 233 miliona KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hike

Sdaovcima je u genima da lazu i kradu i spinuju to smo vec naucili od te stranke.

Istina

Ti mutavac sprži ovaj kanton, svaki dan se zadužujete, pa ćete nam uvesti porez i na život, da bi se to vratilo.

hahaha...zar je ovaj dezerter jos tu?

TI nemas pravo NIKOME reci d je ensto ukrao, pogano americko usljivo ubaceno goovno!..kad ce ti tetke i ostala rodbina an drugu dozu PFAJZERA???

Postenjacina:)

Vidi ovog"postenjacine" sa slike. E bas nek si mu reko:)

NS

Ma pametnice jedne . Kako su to one skontale ranije kao Tarabić.

Hu Hu

TI nemas pravo NIKOME reci d je ensto ukrao, pogano americko usljivo ubaceno goovno!..kad ce ti tetke i ostala rodbina an drugu dozu PFAJZERA??? ka hahaha...zar je ovaj dezerter jos tu? Nevaspitana seljacino sa IQ 50. Zasto lajes i vrijedjas? Sta bi rekao kad bi tebi neko to sve kazao? Bilo bi ti svejedno? Da li mislis da Fajzer nesto bolja vakcina? Dok god se bude moralo potpisivati, to je neispitano. Evo ja ti dajem moje sve tri.

Jasmin

Forto Pausal masla kao i obicno.

ccc

prigradski đilkoši i seljačine čuju se iz okolice grada...đaba lajete, nema u grad!

Ado

Forto, ima li Sabina koga još potopiti kako bi sebe izdigla ili je to to? O čemu ti pričaš? Penali se plaćaju Forto po ugovoru koji ti nisi vidio očima. Nego hoćete li vi početi raditi? Šta čekate više? Neku ulicu asfaltirate i to dižete u nebesa? Kakvo nam je zdravstvo? Obrazovanje? Zapošljavanje? Imaju li studenti sa visokim koeficijentom obezbjedjene stanove? Ili ste stanove namijenili svojoj rodbini kao što ste pokupili one po najnižoj cijeni? O tome ne pričate?

AB

Ti i tvoja vlada Forto , spržili ste 970 miliona maraka za manje od 8 mjeseci i zadužili ste KS kod komercijalnih banaka za 40 miliona, a ništa sa tim parama niste napravili osim što su te pare nestale. Postavlja se pitanje gdje su nestali toliki milioni ??????????????

/ Najnovije