Naša stranka: Viktoru Orbanu zabraniti dolazak u Sarajevo

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Znao sam da će se dići pritisak radi ovoga al nisam znao da će ovoliko. Hahaha

Bosanac

Ubijacemo svakog ko dirne Bosnu a pogotovo ove genocidne srpske zivotinje

Posranac

Ubijacemo svakog ko dirne Bosnu a pogotovo ove genocidne srpske zivotinje ka Bosanac Zar niste u sumama, maskirnim i cekate proljece? Polako, tek je pocela zima. Bukva uz bukvu

Bosanac

Zato smo mi u bosanskim sumama u maskirnim uniformama sa teskim naoruzanjem, potpuno spremni da je odbranimo ko i 92.-95. Gazija do gazije. !!!

bosanski šumari iz Svarcvalda

Zato smo mi u bosanskim sumama u maskirnim uniformama sa teskim naoruzanjem, potpuno spremni da je odbranimo ko i 92.-95. Gazija do gazije. !!! ka Bosanac HahahahahahahahahahHahHHhahahahahahaha

Habuhabuhabu

Ovog treba otpremiti kući sa budimpeštanskog aerodroma i prije nego se zaputi u Sarajevo. Treba stoku fašističku držati što je moguće dalje. Pogan.

Bos-Sa

Neka ide na Grmecku koridu,i tamo neka se sastane s drugim bikom,koji ga je i pozvao

Potpisujem

.

HA HA HA

Ovog treba otpremiti kući sa budimpeštanskog aerodroma i prije nego se zaputi u Sarajevo. Treba stoku fašističku držati što je moguće dalje. Pogan. ka Habuhabuhabu Pa vidis li glupi idiote sta ti i ostali iz septicke jame govorite. Pa hiljadu puta ste vece zlo od 'fasiste'. Pa vi pojma nemate sta je Ugarska. Nadjite majmuni slike iz Sarajeva s pocetka 20 stoljeca i slike Budimpeste, sve ce vam se kazati. Od cega ste vi tako pokvareni i glupi nastali.? Treba vam egzorcistu dovesti.

suljaga

Rece pripadnik turkmenskog naroda Ugara. Kako integrirati nacisticku gulash naciju u evropske vrijednosti i nacin ponasanja. Kratkonogi azijat.

Mile

Pa jadnici jedni..isto da vam neko i želi doći u Teheran. Pardon u Sarajevo, kažu da se sad tako zove.

222

ORBAN, SVJETSKI ISLAMOFOBISTA, PREKINUTI ODNOSE...

JA1

Imal kakvih urednika ovdje, sve smrdi od gadnih komentara?

Koel

Ni pod kojim uslovima ne dozvoliti dolazak u Sarajevo

Koel

Hico je bio najveci gospodin 20 vijeka tamanio sve one izrode zemaljske kugle ustaj hico opet se gamadi nakotilo zavrai poceti posao

U znak protesta

Neka se zguze pred madzarskom ambasadom Forto i Damir Arnaut

Hmmm

Hico je bio najveci gospodin 20 vijeka tamanio sve one izrode zemaljske kugle ustaj hico opet se gamadi nakotilo zavrai poceti posao ka Koel Cuj? Austrijski pesovan iz 1. svjetskog rata, prva pusilica Beca 1912 i Kraulijeva cura?

Ljiljan

Svim krstasima zabraniti ulazak u Ssrajevo

/ Najnovije