Naša stranka: Skrnavljenje spomenika na Kazanima je zločin iz mržnje

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

A šta bi trebali da pogane pse poštujemo .Zna se ko je činio genocide iz mržnje pakosti i ljubomore

Bosanac

I dodik mrzi laje prijeti vrijedza svaki dan javno

***

***

NB

Na dnevnoj osnovi imate uvrede i izljeve bijesa i mržnje iz rs - i ovo kao da su sami oni pisali samo da se ne smiruje i ne priča o lopovlucima!

Panzer

Lijepe riječi su ukras

WW

Jeli ovo stav cijele Naše stranke ili Dragana Miokovića ? Žalosno sa kakvim intelektualcima živimo.

Dodik urednik

Lijepe riječi su ukras

555

Vrijeme uvijek izbaci iz čovjeka ono što u njemu godinama čući.

Gulliverus

Vaša Stranka samo pitajte svoje koalicione partnere čije mržnje i kome ovo ide na ruku u ovome trenutku, čija je propaganda sada izuzeto jaka, valjda znate je li završio rat ili možda još uvijek nije, tj da li se sprema nova agresija? Ako nikada prije niko nije atakovao na ovaj spomenik zašto baš sada, kao i zašto baš sada ovoliki napadi i prijetnje povratnicima u RS-u, zašto nekakvo svojatanje i proglašavanje teritorije zemljom Svetog Save itd? Sjedili ste u Mostaru na skupu gdje bijahu i nekakvi ljubitelji zločina i negatori države BiH iz Rogatice, Nikšića...

VELIKO HVALA

***

***

***

Sarajlija

***

/ Najnovije