Naša stranka, SDP, NiP: "Kao i izbore, SDA na mišiće pokušala kidnapovati i proteste od građana"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pocinje medjusobna griznja pasa.

........

Ja i

Sda je u koaliciji s hdz od 95,i oni su nedavno u neumu ovo i podpisali,sad se sda lopovi i kurve kriju iza naroda,a narod ko narod stoka.

Kakve mišiće Forto debilu?

SDA je narod, za razliku od vas, šačice domaćih izdajnika! Udružite se bar otvoreno sa HDZ om i Hrvatskom, odlučite se na čijoj sfe strani već jednom.

Ask

Ala imaju damu, dobri ih nije narod pregazio.

SOS

Treba nametnuti zakon, da vise popustite sda, pa da vidimo protiv koga cete tad lajat, kad bude hdz vladao.

SOS

SDA je narod, za razliku od vas, šačice domaćih izdajnika! Udružite se bar otvoreno sa HDZ om i Hrvatskom, odlučite se na čijoj sfe strani već jednom. ka Kakve mišiće Forto debilu? , ko ne voli svoje ne voli ni tudje, da padne sutra snijeg, opet bi debili okrivili sda.

Hahaha

Treba nametnuti zakon, da vise popustite sda, pa da vidimo protiv koga cete tad lajat, kad bude hdz vladao. ka SOS Znaš kad ćete vladati stoko bezuba? Nikad. Serem ti se na srbiju i hrvatsku, leglo fašizma u Europi.

JEV

Nije mi jasno kako se protesti mogu kidnapovati. Pa valjda na protestima trebaju biti ujedinjene sve stranke i građani. Opet neko pokušava baciti kost i sve baciti niz vodu. Vaše stolice su izgleda važnije od države.

BUUM

Hahaha ja uhljupa pa svi ste isti stare smrdulje prevaranti manipulanti peskiri dok god se ne pojave novi insani koji nikad nisu imali dodira sa politikom ratnim i poratnim strankama ovim gradzanima nece biti nimalo bolje NEIDE ovako PREVISE stranaka POGOTOV krkanskih politicara koje ne zanima Drzava ni Narodi a ni gradzani daj ti njima para i polozaj pa da VIDIS kako Musa dere jarca i to sve po sirotinji eee usta vi vjerujete koda vas je Hadzibajrica sve napravio

Kako

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije