Naša stranka: Prema procjenama 1.500 onkoloških pacijenata je na listi čekanja. Šta radi ministar?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To biramo na izborima

Ne znam ko je ministar niti me zanima ali ovo traje predugo i očito je da nije sposoban. Ovdje se događaju stvari koje su nepojmljive. Nema se što reći, treba postrojiti odgovorne i vrištati im na uši...i tako danima dok ne odtupe besramni nesposobnjakovići bez empatije.

Nedelko Rimac ministar zdravstva.

Ne znam ko je ministar niti me zanima ali ovo traje predugo i očito je da nije sposoban. Ovdje se događaju stvari koje su nepojmljive. Nema se što reći, treba postrojiti odgovorne i vrištati im na uši...i tako danima dok ne odtupe besramni nesposobnjakovići bez empatije. ka To biramo na izborima

071

Izgleda da ce rjesenje biti gradjanske parnice protiv konkretnih lica, gdje ce odstete morati placati iz vlastitog dzepa. Nadam se da se gospodin Rimac dovoljno nakrao da ce moci da plati stetu pocinjenu pacijentima i njihovim porodicama. I neka se i ostali preracunaju. Ostecenih gradjana po raznim osnovama je puno, puno vise nego pripadnika seljacko-kriminalne kaste koja je okupirala drzavu i institucije. Nemojte nas tjerati da pravdu trazimo na ulici. Nismo ulicari i sibicari kao vi.

visocica1662

***

Haos

Mirsade pa vi ste vlast sa svojim koalicionim partnerima.

"On ne zna da je vlast"!

Mirsade pa vi ste vlast sa svojim koalicionim partnerima. ka Haos

Ubice

ka Nedelko Rimac ministar zdravstva. Nisam nacionalista pa mi imena ništa ne znače, samo djela. Može se zvati i Pajo Patak, samo da se ova agonija okonča.

LudPreludNajluđi

Mirsade pa vi ste vlast sa svojim koalicionim partnerima. ka Haos Ne zna kud je pošao ni otkud došao, nevjerojatno!

/ Najnovije