Naša stranka: Predvodimo proces za dobijanje kandidatskog statusa BiH u EU

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

det

Uhljebi koji iza sebe imaju NULA rezultata.

BBB

Šta vi uhljebine predvodite. Svi ste na platnom spisku HDZ-a .Boška Čavar je napustila NS. Odradila je posao koji ste joj povjerili , a to je da hrvati imaju gradonačelnika Mostara. Nema većih štetočina od vas. Jedva čekamo izbore da vas za sva vremena udaljimo od bilo kakve vlasti u BiH !

Jok

Netrazi Bih prikljucenje uniji pedera pa da vasa stranka predvodi proces,nebitni ste

viđu ove loj šupkuše što se usprdila,..

. KO TE STOKO TREBA U EU?!?!

Europljanin Azijskog podrijetla

Kakav kandidatski status? Ako nas odmah ne prime u EU ne treba nam ni kandidatski status. Ili DA ili NE .Dosta vise ,prođoše nam životi i nas i naše djece čekajući.

Neko iz mase

Prikupljanje jeftinih političkih poena od strane opoziciji ali i pozicije. Evropska Unija dala je domaći zadatak našim tzv. političarima i rekli su im da moraju ispuniti 14 uslova/tačaka za sticanje statusa kandidata za članstvo u Evropskoj Uniji. Niste valjda mislili iskoristiti rat u Ukrajini da vam "progledaju kroz prste" i BiH dobije status kandidata a da onda slušamo jedne i druge kako zasluge pripisuju sebi u predizbornoj kampanji za ovogodišnje parlamentarne izbore. Je li vi mislite da smo svi mi koji vas plaćamo idioti?

/ Najnovije