Naša Stranka: Nihad Uk prijedlog za premijera Kantona Sarajeva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prometheus

Oni za bolje ne znaju!

BiH

Ovaj nije dobacio ni do dostavljaca pice.

Ako ga je preporucio drot DrAgan

onda su mu performanse u nivou Juge 45

Papak eliminator

Ovaj nije dobacio ni do dostavljaca pice. ka BiH Hahaha 👍

Crno

Ako lik imalo ima obraza, znajući mišljenje građana KS, ovo neće prihvatiti. Međutim vrh njrgove stranke poput mostarske grup Čoviću klikće spremni. Neće odbiti.

Podrska

***

Ispravka

Kao sto je zgembo Zahiragic

Adna

Zasto ne predlozite iz svojih redova covjeka koji je suosnivac i koji je drzao godinama na zivotu Nasu Stranku logistikom uz brendiranje?Covjek je mag za izbore,za statistike,za organizaciju,za promociju,i on je covjek koji nosi glasove.Iskusni lisac,karizmatican i jedan od najsposbnijih ljudi Nase stranke.Prepeceni opcinski i gradski vijecnik,predsjedavajuci Opcinskog Vijeca,ljudska gromada Robert Pleše.Nije mi stvarno jasno zasto njega ne predlozite.Nacelnik Tanovic je podbacio,ali srecoom tu je Robert i cijelo Novo Sarajevo nosi na svojim plecima,vijece drzi pod kontrolom,sluzbama upravlja kao vrhunski menadzer.Robert je 10x sposobniji od Forte.Zasto ne,Roberta za premijera!!! Paaaa ovaj decko nema dana radnog staza u realnom sektoru.Dana nije osjetio sta znaci raditi za privatnika i platu zaraditi.Dana nije morao za koru kruha guliti.Prvi posao sekretar u stranci,drugi posao vijecnik u vijecu i hop iz pelena u premijersku fotelju kantona.Vrijedjanje inteligencije je da mi neko pomene kako je on dobar izbor,dobar poznavaoc sta i kako funkcionse neki nivo vlasti.On nije menadzer,on nije covjek koji razumije narod,radnika i sistem.Momak je fin decko,ali vizual,i statiranje,i volontiranje nije refenrenca.Radni staz?Ima ga onoliko koliko je u stranci.On je bio jedini vijecnik Nase stranke koji se profesionalizirao i kojem je isao radni staz i doprinosi na pausal.Eeeeej,radno mjesto vijecnik.I onda Forto baci suplju i govori decko je vauuuu.Robert je za ovog Uka mag,doktor!!!

He he

***

Uk

To što je odradio negdje pripravnićki ne znaći da je radio u realnom sektoru.

/ Najnovije