Naša stranka: Naša je uloga da popunimo Ustavni sud i to treba učiniti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hamdo

Dobro je Borenović rekao na Skupštini RS na početku mandata, SNSD nije uzeo sve što je mogao, jer je Trojka radila sve što se od njih tražilo da se radi samo da se dokopaju fotelja. Da im se tražilo da rade sklekove, radili bi i sklekove. U prevodu, njihova je uloga da upravo rade što im se kaže. To i potvrđuju!

Han

Vasa uloga ce za dvije godine biti preispitivana na sudu BiH

N500

NS je produžetak UZP-a.

Pilke

***

Vaša uloga je

Da poštujete volju naroda, da radite pošteno, da se ne prodajete i da ne vodite ovu državu istim putem kao i vaši predhodnici. Ali to je za vas bauk. Zamisli jedini ovaj covicev postoji. Nema više nigdje nikog. Dokle ćete svi da nas pravite budalama

Hibiskus

Isto neka sekta

/ Najnovije