NiP: Ako Srbija ne oslobodi bh. građane, predlaže se bojkot proizvoda iz te zemlje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

"Među prvim mjerema koje ćemo pokrenuti je inicijativa bojkota kupovine proizvoda i usluga iz Srbije" Jel se vi to zagrebavate sa ovim narodom ili šta???????????????

Oslobodili neoslobodili u moju kucu nece nista iz smrdije!

.

Axa

Davno je trebalo donijeti pravilo o tome i na svim televizijama i medijima po 200 puta dnevno objašnjavati građanima da kupnjom svakog proizvoda iz Srbije finansiraju zločince koji su ovdje godinama ubijali, klali i pljačkali i opet će uraditi isto, samo je pitanje vremena!

Axa

I što je najveća tragedija, svaki, BAŠ SVAKI prozvod koji se uvozi iz Srbije ili Hrvatske se može uvesti jeftinije, ali kvalitetniji proizvod iz bilo koje zemlje u Evropi ili Svijetu.... ja ne znam koji nam je fakat q ......

Smradovi I nepravda

Smradovi vi ste izdali I Bosnu I SDA I Aliju a sad nekoga napadate za izdaju!

Dnevni red

I TREBA , NE KUPOVATI VLASKO SMECE, PRIMJER NAPOLITANKE IM SVE ISTE SAMO AMBALAZU MIJENJAJU SVE PRESLATKO FUJ

Www

B O J K O T S V E G A I S V A C E G A

Svasta

Joj ovaj Elmedim nezna ni brkove sredit!

@Dnevni red

I TREBA , NE KUPOVATI VLASKO SMECE, PRIMJER NAPOLITANKE IM SVE ISTE SAMO AMBALAZU MIJENJAJU SVE PRESLATKO FUJ ka Dnevni red Pa što jest jest pogotovo što je prvi napravila Austrija proizod. A još nisam znao da je KRAŠ SRPSKI pošto su oni proizvode hohoho

/ Najnovije