NiP: Ustavnim promjenama ojačati građanski karakter društva

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ZZZ

Kakav građanski karakter društva kad smo podijeljeni po stranačkoj pripadnosti,po mjestu rođenja,po plemenskoj,po seljačkoj,po familijarnoj,po rođačkoj i svim drugim a zahvaljujući prvo korumpiranim političarima.

Kemice Vorenu naš

Kako je Nedžad Ugljanin trideset puta natrčo na metak čučeći iza pasata pijačara?

Kemo kemice kemura

Jesi li ti bio inspiracija za Nijaza Varijantasa u BBBB? Ili si cika Nail?

Mostar

Amerikanci kazu BiH drzava 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda, to ponovi Schmidt i to takodjer ponovi NATO i onda ovi naprdivaju o necem setom

123

tzuno je da jos niste skontali da BiH nikad nije bila i nikad nece biti gradjanska drzava. BiH je prije svgega zemlja mrznje kojoj se neminovno blizi raspad.

reala

Dino daj mi moju pinku i nemoj da mi ko sina smjeni .. A zaključci ? Piši mir u svijetu ...

/ Najnovije