Narod i pravda Općine Centar: "Držimo se procedura, a kada donesemo odluku ona će biti javna"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Buduci

Kartel pijuni i peraci para

Semran

MAFIJAŠKA ****A GLEDAJ OVOG KEMINOG UDARENOIG U TRAP

A NiP

Vi bahata djeco koji ste odrastali misleci da su spletkarenja i nasilnistvo ispravni oblici ponasanja treba da se odvojite od NiPa i krenete svojim putem. Nesto kao nova stranka da budete A NiP. Omladina za 0

071

Ovo onaj NiP iz Centra sto je obarao Mandica jer nije *****tao pod pritiscima gradjevinske mafije i peraca novca? Ovo su oni sto su u saopstenjima navodili famozne formulacije poput 'eklatantna predizborna obecanja', da bi potvrdili da su nepismeni i onima koji su u to mozda sumnjali? Nije ovim mjesto u gradu, i sigurno nije u politici jednog grada i njegovog jezgra.

šta, ovo sve tito-dino dileri?!

dakle roba ide, mašala! đe su vam čampare, ramzes cigić,...? a, ja on ima rezervnu narko stranku, sorry.

/ Najnovije