Naredne sedmice počinje suđenje: Pročitajte za šta je sve optužen Abdulah Skaka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna bez sna

Ja, i? Kada se vraća na mjesto gradonačelnika, zna li se šta? Da nije, inshallah, kandidat za budućeg federalnog premijera? Ili, u perspektivi, član Predsjedništva?

Padaj silo i nepravdo...

Realno, ovo je samo laganini intermezzo u blistavoj karijeri ČLANA STRANKE!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Moguće- da će ovdje kazna doista biti primjerena počinjenom. Ali, ovdje je, budimo realni, ipak u pitanju sitna riba. Sve je ovo na razini privida postojanja pravne države, pa se od stabla ne vidi šuma. Sve dok Čović, Dodik i Izetbegović ne dobiju isti tretman i prestanu pred zakonom biti silno "jednakiji" od drugih.

Sabur, sabur, Sunet efendija!

Ne daj, Bosne, Skaka! Ne daj Poljina! Ne daj vreća i trezora! Sabur, Skaka, protiv kamera i munafika! Mi ne damo Sunet-efendije: pamet mule, a srce od gazije! Pusti, Skaka, poganluke morona, neka nama Stranke i poltrona!

komentar

>>Ne daj, Bosne, Skaka! Ne daj Poljina! Ne daj vreća i trezora! Sabur, Skaka, protiv kamera i munafika! Mi ne damo Sunet-efendije: pamet mule, a srce od gazije! Pusti, Skaka, poganluke morona, neka nama Stranke i poltrona! ka Sabur, sabur, Sunet efendija!<< Genijalno :) kratko i jasno opjevana SDA filozofija. Bravo!

Dzeno

Kadija ga tuzi, KADIJA MU SUDI. Sude mu zato sto je Sarajlija!

/ Najnovije