Napeto kod Kajak terase: Veliki broj građana očekuje rasplet

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ULT

"Zagrijavamo bagere za konačni čin. Rušenjem Kajaka gradimo temelje pravne države...Kao prvo ne gradis ti temelje za nikavu pravnu ili bilo koju drugu dzavu jer drzava je vec napravljena, samo da vas tamo sve u RS podsjetim a ona se zove Bosna i Hercegovina. Drugo nikada nista neces s tim bagerima koje si tamo parkirao da SRUSIS, jer za to sigurno nemas damu, mislim da si se malo zaigrao a zna se ko je glavni baja tamo u tom dijelu drzave Bosne i Hercegovune.!!

Guest

Guest @ ULT Znas li onu kolo srece se okrece ko bi gore dole pada ko bi dole gore puze sve receno.

Lisičić

Kad čovjek malo nauči vozit bicikl misli da niko nezna kao on tako je sa mladim gradonačelnikom banjaluke a samo je mlad i lud

/ Najnovije