Nana Fata Orlović hospitalizirana, pogoršalo joj se zdravstveno stanje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Kako su bolesni i napaceni. Gamad ljudska, da bog da da ih se rijesimo za sva vremena. Imaju maticnu drzavu nek tamo otpad njeguju i netreba im dati da idu u civilizovan svijet

Mostar

Kao sto rekoh baba ce gorjeti u paklu, ali se nisam nadao ovako brzo

.

Kao sto rekoh baba ce gorjeti u paklu, ali se nisam nadao ovako brzo ka Mostar Rezervisano za pagane koji zderu boga, lizu kasicice, slijede, sizofrenog pedera Pavla, popove koje svoje sranje kriju iza starog zavjeta i koji jevrejskog proroka zovu bozijim sjemenom.

za Mostar

Kao sto rekoh baba ce gorjeti u paklu, ali se nisam nadao ovako brzo Vi vec gorite ali ne shvatate :):) Malo se ko moze pohvaliti da je poznat u svijetu po zlocinima kao vi :):)

Bosanac 100%

Molim Alaha da joj podari zdravlja da se nagleda svoje avlije bez divljacke crkve.

Đeneral

Stiže kazna Božija izgleda!

hrkljus

A mozda joj je bog dao da dozivi pravdu, mozda bi bez te pomoci bila vec rahmetli. I ne bi cudilo, s obzirom na sve sto ste joj uradili. U jedno sam siguran: bog ne salje u svoje ime cetnike koji su joj obilazili nocas oko kuce.

Dla

Drzi se, jos nije procvjetalo tvoje cvijece. A ako I jeste tvoje vrijeme, ponosi se, svoju pravdu si istjerala na cistac. Hvala ti, daj boze da nam budes uzor.

Džasmin

Svako ko ponižava ruga se tuđim vjerovanjima i ne poštuje tuđe vjere(religiju)taj ne poštuje ni svoju.

/ Najnovije