Nakon Vučića i Varhelyi pozvao predstavnike RS da se vrate u institucije BiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Coro je poslo srpske genocidne zivotinje da se vrate u civilizaciju podivljale srbende treba ih kacavenda pelcovat

Dudek Krivousti Njofra

Ajmo Bakire...samoproglaseni...država je u pitanju...zikino kolo...igraj...DJIKANI sviraju...kako su svirali partneri u VLASTI 92...on ih dugo čekao...da nas pokolju...

071

Ma nemojte da se vraćate u institucije. Treba vam oduzeti i plate i privilegije. I zajedno sa vama istjerati i sve druge stranačke smradove, mucavce, poluinteligente i debile sa lažnim diplomama koje su Dodikove partnerske stranke poput HDZ-a i SDA pozapošljavale u državnim institucijama. I onda voditi istrage od svom pokradenom novcu u zadnjih par decenija. Pedeset zatvora neće biti dovoljno da vas se sve tamo pogura. Mi više nećemo finansirati idiokratiju.

Guest

Guest A ti Vrljavi kako se zoves hahaha vrati lopovu Dodiku lovu koju ti je dao da igras kako on svira.

/ Najnovije